ANDA SEORANG PENIAGA?

Atau

ANDA BERMINAT UNTUK BERNIAGA?

Kami pasti setiap daripada anda mempunyai  impian untuk memborong di China. 

Jom kita tengok 5  SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMBORONG DI CHINA di bawah:

#1 MODAL SEDIKIT UNTUNG BERGANDA

Ramai yang fikir borong di China perlukan modal yang besar. Tapi percaya atau tidak sebenarnya untuk orang yang baru nak bermula hanya perlukan modal 2k-3k sahaja (tidak termasuk kos pengangkutan, makan dan penginapan).

Dengan bermodalkan RM3,000 (contoh) anda boleh memborong produk yang boleh untung 4-10 kali ganda. Biar betul ??

Contohnya; jika anda borong cable charger atau earphone dengan modal RM3,000.

Kos satu cable charger hanya sekitar 30-50 sen setiap satu (bergantung pada kuantiti). dan harga pasaran RM5-RM20.

Wow!!!  Bayangkan berapa kali ganda untung yang anda dapat?

#2 HARGA MURAH DENGAN KUALITI YANG BAIK

       Kebanyakan harga barang di China sangat murah jika dibeli dalam kuantiti yang banyak.

Kadangkala beli satu pun boleh dapat dengan harga murah berbanding jika dibeli di Malaysia. Sebab apa murah?

       Seperti yang kita maklum China adalah negara yang rendah kos buruhnya. Sebab itu harga produknya sangat murah berbanding negara-negara lain.

Walaupun murah, tidak dinafikan bahawa produk di sana ada juga yang berkualiti. Jika tidak, kenapa jenama terkenal TERKENAL DUNIA TURUT  membuat production di China.

#3 PELUANG MENEROKA BISNES BARU

Seperti yang kita tahu, di China ni, bermacam-macam produk ada untuk anda terokai.

Kebarangkalian untuk anda tukar bisnes mungkin akan terjadi jika anda tidak betul-betul  fokus dan membuat product research sebelum ke China.

SEBAB APA?

Ikut pengalaman kami, dari 10 orang peserta yang ikuti trip, 4 akan membeli produk yang bukan dalam plan asal.

Ini disebabkan peserta TIDAK FOKUSBila tengok peserta lain borong kasut, mereka nak juga berniaga kasut. Bila nampak peserta lain borong alat tulis, mereka juga rasa mampu berniaga alat tulis.

Di China ni, anda cakap je anda nak cari barang apa. Insya Allah ada, cuma sesuai dengan perancangan anda atau tidak je.

#4 PRODUK BARU SENTIASA KELUAR MENGATASI PASARAN TEMPATAN

     Jika anda ambil stok dengan pembekal tempatan mesti ada waktu-waktu stok habis atau tinggal stok2 yang tak cantik. Lambat sikit je restock, mesti stok habis kat supplier.

     Tapi jika anda ambil stok di China, stok takkan pernah habis sebab anda boleh request produk yang anda nak dengan supplier. Biasanya supplier memang ada kilang sendiri.

Tambahan pula, produk di sana sentiada up to date mengikut pasaran dunia. Setiap 3 bulan keluar design baru. Anda terlambat pun boleh dapat produk yang baru dan segar dari ‘ladang’.

#5 PUSAT TUMPUAN SELURUH DUNIA

     China khususnya di Guangzhou, Yiwu dan Shenzhen adalah pusat dagangan yang menjadi tumpuan dunia. Sebab itu produk di sana ada yang dibuat untuk memenuhi permintaan negara-negara tertentu.

     Tidak hairanlah jika produk-produk negara maju sudah ada di China. Kalau anda memborong di China, anda pasti tidak akan ketinggalan zaman.

BAGAIMANA UNTUK KE CHINA?

SIAPA BOLEH BANTU SAYA UNTUK KE CHINA?

APA LAGI ...

SERTAI TRIP BISNES BORONG CHINA DAN JADILAH AHLI #THEBORONGERS

KLIK SEGERA DI BAWAH

TRIP BORONG CHINA, GUANGZHOU
TRIP BORONG CHINA, YIWU

ANDA MASIH TAK YAKIN UNTUK KE CHINA?

DENGAR APA KATA MEREKA YANG DAH EXPLORE SENDIRI CHINA

TRIP BORONG CHINA "THE BORONGERS"

P/S: Yang ikuti Trip Borong China  The Borongers  ni ada yang dah berjaya buat jualan berganda-ganda dan siap dah plan untuk repeat ke China lagi

Anda boleh terus fikir dan berfikir dan teruskan berfikir lagi jika anda ingin terus berada di takuk lama dan tak berubah ke keadaan yang lebih baik dari sekarang.

Jika anda memilih untuk berubah, jom ikuti kami ke Trip Borong China The Borongers