Borong China: Mahu tapi Malu!

December 21, 2010 98 Comments by

Mahu memborong di China, tetapi TIDAK TAHU BAGAIMANA?

Kami akan tunjukkan caranya!

Assalamualaikum Tuan-tuan dan Puan-puan,

Kami yakin Tuan/Puan sedang membaca entry ini masih mencari-cari trip yang terbaik untuk memborong ke negara China.

Kami juga yakin pelaburan yang Tuan/Puan akan keluarkan bukannya sedikit. Pasti segala faktor penting akan diambil kira sebelum membuat sesuatu keputusan. Ini adalah pelaburan jangka panjang untuk bisnes Tuan/Puan, ya, sewajarnya Tuan/Puan membuat kajian terperinci dan menyeluruh sebelum membuat langkah nekad ke China

Di sini kami ingin kongsikan mengapa Tuan/Puan perlu ke China bersama kami.

Ya, tidak dinafikan di luar sana ramai yang membuat trip memborong ke negara China. Walaubagaimanapun kami mencipta kelainan dengan memperkenalkan konsep “Survivor Mode”. Setiap usahawan yang dibawa ke China akan diberi “personal coaching” dan tunjuk ajar untuk menggunakan kenderaan awam di Guangzhou untuk pergi ke plaza-plaza borong di sana.

Ini adalah bonus bagi setiap usahawan borong kerana mereka akan lebih berkeyakinan untuk ke China sendirian selepas itu tanpa memerlukan “tour guide” kerana mereka sudah menguasai perkara asas yang paling utama iaitu sistem pengankutan Guangzhou.

Ya, kaedah ini terbukti berkesan kerana ada peserta-peserta kami dari trip yang lepas sudah pun berjaya pergi ke sana semula selepas menerima bimbingan kami dan berjaya! Mereka tidak tahu berbahasa Mandarin/Kantonis dan kini boleh tersenyum puas kerana pelaburan mereka berbaloi, alhamdulillah.

Mahu sertai kami ke China? Daftar sekarang! berikut adalah tarikh-tarikh rombongan ke China pada tahun 2011 dan telah dibuka untuk pendaftaran:

JUNE 2011 : 2/6-6/6

MARCH / APRIL 2011 : 3/3-7/3

JANUARY 2011 : 6/1- 10/1

Kami sangat menggalakkan Tuan/Puan untuk menyertai Kursus Borong China kami, Guangzhou 101 sebelum ke China supaya Tuan/Puan akan lebih yakin dengan servis yang bakal kami berikan di China.

Jika Tuan/Puan tidak berpuas hati dengan kursus kami, kami akan pulangkan semula duit anda, tanpa sebarang persoalan!

Pendaftaran Kursus masih dibuka untuk tarikh 15 Januari 2011, Sabtu bertempat di Wisma Bling Lustre.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendengar sendiri – ada apa dengan China!


Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

Seminar Bisnes Borong China & VietnamPosted on January 2, 2017

Update jadual terbaru program BisnesborongChinaPosted on September 13, 2016

Posted on September 9, 2016

6 Sebab kenapa perlu memborong di YiwuPosted on March 11, 2016

TRIP BORONG GUANGZHOU 102Posted on March 2, 2016

98 Comments

  1. lela
    6 years ago

    saya berminat nak turut serta….berapa kosnya…

    saya tipon tadi tak dpt….boleh hubungi saya tak..

    012-2655419 lela

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Maaf, kami baru sahaja balik dari Guangzhou semalam. Kami akan hubungi Cik Puan secepat mungkin. Terima kasih!

      Reply

  2. Khairul Nizam
    6 years ago

    Program ini sangat bagus dan sangat sesuai untuk mereka yang tidak pernah menjejak kan kaki di guangzhou. Tempat2 yang dicadangkan juga memang tempat memborong.

    Sertai Guangzhou 101 pada Sep 2010, memborong di Guangzhou & Shenzhen pada Oct 2010.

    K.Nizam
    http://www.niezk.com

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Terima kasih Tuan di atas komen yang membina! Kami sangat hargainya.

      Kami doakan bisnes Niezk Shop Tuan berkembang maju dan dilimpahkan rezeki yang mencurah-curah. Amin.

      Hingga ketermu lagi dan keep in touch ya!

      Reply

  3. iza
    6 years ago

    saya berminat untuk ikut trip . boleh saya dapat more information berkenaan cost dan syarat-syarat menyertai trip.

    tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan. Maaf di atas kelewatan.

      Reply

  4. ryn
    6 years ago

    salam..sy berminat utk menyertai trip..boleh email sy kos n syarat2 menyertai..n if utk trip yg tdekat ni sy pregnant 6month,boleh ikut ke?with husband

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan. Terima kasih.

      Reply

  5. ida
    6 years ago

    hai, saya dan suami berminat untuk menyertai guangzhou 101 & 102. boleh bg detail dan harga untuk kedua2 kursus? thx

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Salam Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan. Salam hormat

      Reply

  6. ABDUL SHUKOR
    6 years ago

    saya berminat nk tahu,ada tak kursus 101 pada 19 mac 2011.

    berapa kos ke guangzhou 4 hari 4 mlm.

    Reply

  7. zie
    6 years ago

    salam, saya berminat untuk menyertai guangzhou 101 & 102. boleh bg detail dan harga untuk kedua2 kursus? thanks

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Kami sudah email tentang harga G101 dan G102. Terima kasih.

      Reply

  8. faizal
    6 years ago

    salam

    sy telah bc info dlm web tuan,cuma sy nk tnya
    psl kos utk ke sana utk 4d 4n,brpa?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah menghantar email maklumbalas tentang pertanyaan Tuan di atas. Terima kasih di atas komen Tuan.

      Reply

  9. Siti Aisyah
    6 years ago

    Saya berminat . boleh bagi detail n harga ke GHZ 101 & 102. Tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan untuk persoalan di atas. Terima kasih di atas komen yang diberikan. Salam hormat.

      Reply

  10. Norlaila Hussin
    6 years ago

    Boleh berikan contoh barangan yang boleh didapati di China, Kos untuk trip ke sana, dan maklumat- maklumat yang berkaitan dengan lebih lanjut? TQ.

    Reply

  11. sabarina
    6 years ago

    salam tuan2..

    saya berminat utk menyertai g101 pd march atau april 2011, boleh berikan kos dan alamat tmpat kursus diadakan, sy sudah “LIKE” di fb.

    saya juga berminat untuk menyertai g102, mungkin pd mei 2011 atau june 2011, boleh beri anggaran kasar brape harga termasuk tiket pergi dan balik air asia. terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan, Terima kasih di atas komen. Salam hormat

      Reply

  12. Haryati Musa
    6 years ago

    Harap dapat maklumkan kepada saya tentang prospek kursus , kos kursus dan lawatan ke sana dan produk yang terdapat di sana.T kasih.

    Reply

  13. ryn
    6 years ago

    boleh email sy pakej trip utk bulan march?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah membalas email Cik Puan. Terima kasih.

      Reply

  14. kamarul
    6 years ago

    saye berminat untuk abil kursus 101,berpe kosnye dan di mana lokasi kursus tersebut?serta tarikh di adakan?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Saya sudah mengemail Tuan berkenaan Guangzhou 101. Terima kasih Tuan.

      Reply

  15. farah
    6 years ago

    salam..boleh x bg kos, syarat2 dan maklumat2 lain utk trip ke sane?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Saya sudah menghantar email kepada Cik Puan berkenaan Trip ke China. Terima kasih.

      Reply

  16. poksue
    6 years ago

    as slm.. sya gembira ketemu web ini, rsenya tulus n baik utk semua, boleh admin email sya quot atau pakej & kosnya? t.kaseh.. 😉

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Waalaikumsalam Tuan,

      Terima kasih di atas email dan komen Tuan. Kami sudah membalasnya melalui email. Insya-Allah kami akan cuba menghubungi Tuan. Salam hormat.

      Reply

  17. susu getah
    6 years ago

    salam,
    sy brminat utk G101 & G102
    Brp harga pakej & syarat?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah pun mengemail Tuan berkenaan program kami.

      Salam hormat.

      Reply

  18. yaya mohammad
    6 years ago

    sy nak gi trip ke china bulan ni..ade lagi tak? brapa kos?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami baru sahaja mengemail Cik Puan berkenaan trip Borong China kami. Salam hormat.

      Reply

  19. norrahim ali
    6 years ago

    saya ingin tau kos untuk G102 untuk seorang dan boleh kah saya membuat tempahan untuk bulan jun sekarangm,masih ade kekosongan tempat?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah memaklumkan Cik Puan melalui email berkenaan trip ke China bagi bulan June dan cara-cara untuk mendaftar. Salam hormat.

      Reply

  20. Alin
    6 years ago

    saya berminat nk tahu,ada tak kursus 101 pada 19 mac 2011.

    berapa kos ke guangzhou 5 hari 4 mlm.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan kekosongan untuk tarikh kursus tersebut. Terima kasih.

      Reply

  21. Othas
    6 years ago

    Saya berminat untuk menyertai rombongan Jun/2011. Boleh beri maklumat lanjut (kos rombongan, modal min. yg diperlukan dll)

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Email berkenaan program kami dan kos keseluruhan sudah diemail kepada Tuan. Terima kasih.

      Reply

  22. yustinanitar
    6 years ago

    Sy berminat nak membuat belian borong di sana, Boleh dapatkan sebut harga utk ke sana?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan. Terima kasih.

      Reply

  23. aminatul
    6 years ago

    assalamualaikum,

    Saya berminat untuk menyertai rombongan ni. Boleh beri maklumat lanjut menegenai kos rombongan, modal min. yg diperlukan dll

    thanks

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Terima kasih di atas komen Cik Puan. Info berkenaan trip Borong China serta Kursus Borong China yanjg kami kendalikan sudah pun dihantar ke email Cik Puan. Moga membantu Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  24. Linda
    6 years ago

    Salam,

    Sy berminat untuk menyertai trip borong ke china, mohon maklumat detail mengenai rombongan, kursus, kos dll yang diperlukan. Tq.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih di atas komen yang diberikan. Kami sudah email info berkenaan program kami ke email Cik Puan.

      Reply

  25. hanafi
    6 years ago

    saya tidak mempunyai modal yg banyak.. sekadar rm10k je.. cukup/berbaloi ke untuk memborong di china..?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Tuan Hanafi yang dikasihi Allah, kami doakan Tuan dilimpahi rahmat Allah selalu. Tuan, modal permulaan sebanyak RM10,000 adalah lebih daripada mencukupi. Email perkenaan program yang Great Minds anjurkan sudah dihantar ke email Tuan.

      Salam hormat.

      Reply

  26. Shah
    6 years ago

    Adakah kursus di sekitar kawasan seberang perai utara pulau pinang. Jika kursus di KL sahaja ianya akan menjadi kekangan bagi orang utara dari segi faktor masa dan tempat.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih di atas maklumbalas Tuan. Buat masa ini masih belum ada perancangan untuk dibuat di Utara. Doa orang soleh seperti Tuan sangat kami harapkan. Moga Allah permudahkan urusan untuk kami menjelajah Utara pula. Salam hormat.

      Reply

  27. Rohaya Khalid
    6 years ago

    Saya berminat utk kesana. Cuma nak tanya kalau saya kesana utk pertama kali sekadar survey saja dulu boleh ke? Sbbnya masih belum decided hendak berniaga barang apa lagi.Disana bolehkah kita membeli dgn kuantiti yg sedkit misalnya utk pakai sendiri. Sila email kpd saya kos utk kesana. Terima kasih

    Reply

  28. jay
    6 years ago

    salam…
    saya berminat utk ikut trip borong ke china pd bln jun 2011.
    tolong bg maklumat serta kos yg perlu dikeluarkan. tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Tuan Puan yang dirahmati Allah,

      Alhamdulillah, persoalan Tuan Puan sudah kami jawab melalui email. Jika masih ada apa-apa persoalan, boleh email kami semula. Terima kasih.

      Reply

  29. radz
    6 years ago

    Salam…Ada x trip untuk 10/5 hgga 13 may 2011…Bos saya akan terlibat dgn seminar di beijing pada 6-9 mei nanti..Jadi dia berminat untuk memborong barang di guangzhou….boleh x email info berkenaan kepada saya…

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Terima kasih.

      Reply

  30. azie
    6 years ago

    salam..saya berminat untuk mengikuti trip ke beijing atau vietnam….so mcm mane mengikutinye…first sekali nak tanya..tambang ke sane mahal x?tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Salam hormat.

      Reply

  31. aisyah
    6 years ago

    salam,

    saya berminat untuk ikut trip . boleh saya dapat more information berkenaan cost dan syarat-syarat menyertai trip.

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Reply

  32. syed
    6 years ago

    assalammualaikum. bole sya tau brape kos yg tuan kena kan utk kursus ke guangzhou? mcm mn pula dgn kos ke sana dgn pihak tuan.?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Tuan. Salam hormat.

      Reply

  33. jusnie
    6 years ago

    salam
    saya amat berminat nk ikut trip nie,bole berikan detail tentang semua kos pejlnan dan,barangan.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  34. Roslan Aziz
    6 years ago

    Salam,

    Saya berminat,tolong berikan detail dan maklumat serta kos untuk kedua dua sekali 101 and 102.

    Sekian

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami. Maklumat berkenaan program yang kami jalankan sudahpun diemail kepada Tuan. Sekian, kami suka!

      Reply

  35. salmah ibrahim
    6 years ago

    assalamualaikum,saya memang berminat sgt utk menyertai kursus orong ini cuma hari tu terlepas peluang kerana komitmen lain..kalau boleh,boleh x bg anggaran kos utk seorang pergi ke guangzhou dan anggaran budget yg d perlukan.kursus sesi june ni d kuching hope dpt join.interested sgt,hope pihak admin dpt bg reply my comment.terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami melalui website. Info berkenaan trip sudah diemailkan kepada Cik Puan. Sekian, kami suka!

      Reply

  36. bisa
    6 years ago

    salam… bleh sya tau brapa kos untuk seorg trip ke sana,,?

    Reply

  37. azmir
    6 years ago

    salam
    blh x email pd sy info mngenai trip ni tmasuk tmpat lwtan serta kos utk sertai trip ni.time kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Tuan Azmir yang mulia,

      Kami sudah mengemail Tuan berkenaan program yang kami tawarkan. Kami teruja untuk menjadi konsultan Tuan di China. Sekian, kami suka!

      Reply

  38. wan
    6 years ago

    I berminat nak join business dan trip to china….berapa agak agak kos utk trip tersebut…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Kami sudah pun emelkan kepada Tuan/Puan berkenaan program kami. Kami suka!

      Reply

  39. Ahmad
    6 years ago

    Salam, saya amat berminat untuk menyertai kursus ini. Boleh saya tahu anggaran total kos untuk ke China?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan Ahmad,

      Terima kasih kerana bertanya. Kami sudah emelkan kepada tuan maklumat lengkap berkenaan program kami. Kami suka!

      Reply

  40. siti manisah
    6 years ago

    assalamualaikum..
    sy berminat . boleh sy tahu berapa costnye dah cara2 nye?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Cik Puan berkenaan kos memborong di sana. Jika ada apa-apa persoalan lanjut, bolehlah Cik Puan emel kami semula. Kami suka!

      Reply

  41. syafiq
    5 years ago

    salam bisnes,….
    saya masih muda…. 18 tahun…..dan berminat…
    harap dapat berikan sedikit details dan panduan….
    tahniah dan terima kasih…… =)

    Reply

  42. Norehan
    5 years ago

    Saya sangat berminat untuk menyertai trip memborong ke China. Sekiranya pihak BBC ada menganjurkan lagi trip ke China pada tahun 2012, harap mendapat maklumat selanjutnya. Fokus saya adalah pada aksesori kristal (gred AAA) dan swarovski. Harap mendapat maklum balas dari pihak BBC.

    Reply

  43. ismaida
    5 years ago

    salam,
    saya berminat untuk menyertai trip ke china, boleh saya tau bajet untuk tambang dang penginapan di sana dan modal yang berbaloi untuk saya membeli disana.. (saya berminat untuk pakaian kanak-kanak) tq

    Reply

  44. zul
    5 years ago

    Assalam,

    Saya berminat untuk menyertai kursus Guangzhou 101 & 102, juga berminat untuk mengikuti trip ke China. Harap dapat email maklumat dan detail secepat mungkin.

    Terima Kasih

    Reply

  45. zul-jemin
    5 years ago

    Assalam,

    Berminat untuk mengikuti kursus dan trip..

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Assalamualaikum Tuan/Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Tuan/Puan berkenaan program yang kami jalankan. Kami suka!

      Reply

  46. wan
    5 years ago

    assalamualaikum………….

    brapa kos dia & bila tarikh trip lepas ini?

    Reply

    • admin BBC
      5 years ago

      Assalamualaikum Tuan/Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Tuan/Puan berkenaan program yang kami jalankan.

      Kami suka!

      Reply

  47. Farah Raina Binti Hamid
    5 years ago

    Hai saya berminat untuk menyertai rombongan ke china… Boleh tak saya tahu kosnya berape…. Dan bila tarikh seterusnya

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Assalamualaikum warahmatullah,

      Terima kasih atas respon yang diberikan. Emel berkenaan trip sudah pun dihantar kepada cikpuan. Didoakan semoga perancangan kita diberkati dan dirahmati Allah. Kami suka!

      Reply

  48. Farah Raina Binti Hamid
    5 years ago

    Hai saya berminat untuk menyertai rombongan ke china… Boleh tak saya tahu kosnya berape…. Dan bila tarikh seterusnya

    Reply

  49. Arsyikin
    5 years ago

    Assalamualaikum,

    Saya berada di Sabah. Berminat untuk menyertai rombongan ni. Boleh beri maklumat lanjut menegenai kos rombongan, modal min. yg diperlukan dan lain-lain yang berkenaan.

    Tq~

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Assalamualaikum warahmatullah,

      Terima kasih atas respon yang diberikan. Emel berkenaan trip sudah pun dihantar kepada cikpuan. Didoakan semoga perancangan kita diberkati dan dirahmati Allah.
      Kami suka!

      Reply

  50. ros
    5 years ago

    Hai saya berminat untuk menyertai rombongan ke china… Boleh tak saya tahu kosnya berape…. Dan bila tarikh seterusnya

    Boleh beri maklumat lanjut mengenai kos rombongan, modal min. yg diperlukan dan lain-lain yang berkenaan.

    Reply

  51. mila
    5 years ago

    assalamualaikum,saya memang berminat sgt utk menyertai kursus orong ini .kalau boleh,boleh x bg anggaran kos utk seorang pergi ke guangzhou dan anggaran budget yg d perlukan.kursus sesi d kuching hope ada disini .interested sgt,hope pihak admin dpt bg reply my comment.terima kasih

    Reply

    Reply

  52. Aeesyah
    5 years ago

    Assalamualaikum…saya berminat nak turut serta tapi masa yang dijadualkan tak sesuai untuk saya. Macammana ek? Kalau tak ikut rombongan possible ke?

    Reply

  53. cina kfc
    5 years ago

    saya berminat pergi bulan sept.boleh email segala kosnya?

    Reply

  54. hasna
    5 years ago

    selalu kos kesana berapa?

    Reply


    • 5 years ago

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan. Kami suka!

      Reply

  55. mohd azuan
    4 years ago

    Saya terlepas kursus di UIAM semalam… ada kursus lg x sebelum ke guangzhou n saya tgk kt blog, date 20-24 disember 2012 dah ubah tarikh lain ke……..

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Kursus seterusnya adalah pada 24 November 2012 di UIA Gombak. Tarikh trip ke Guangzhou adalah pada 20-24hb Disember. InsyaAllah tarikh-tarikh trip kami tidak akan diubah.

      Kami suka!

      Reply

  56. Sue Ann
    4 years ago

    Harap boleh email sy mengenai kos kursus, average modal yg diperlukan dan semua-semua lah. Sy nak tau dulu samada saya mampu atau tidak utk menjadi pemborong ni. TK

    Reply

  57. Jarinah
    4 years ago

    Assaamualaikum wbt,
    saya telah pun menghadiri kursus borong china anjuran Great Mind Training anjurkan dan merupakan peserta bagi kursus pertama kali yang telah dijalankan di condotel Kinabalu dahulu.

    Teringin sangat mengikuti trip ke China dalam kesempatan cuti sekolah ini. Harap pihak tuan dapat bagi info tentang keperluan yang saya perlu sediakan seperti pasport, visa dan sebagainya untuk menyertai trip disember 2012.

    Terima kasih

    Reply

Post a Reply to Norehan

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.