Frequently Asked Q’s (FAQ)

December 22, 2010 230 Comments by

We are overwhelmed with the response given by our readers for the past weeks. Thank you very much for your inquiries which in fact have made our day brighter!

As many came and asked us the very same questions, we’re now trying to compile all the questions from our emails/sms/phone calls and answer them in this entry.

Guangzhou Metro

♦♦♦

Q: What is included and what’s not in Guangzhou 102 Ground Package?

A: Included in the ground package are:

1. Visa to enter China (Single-entry Visa)

2. Accomodation – 3 Star Hotel in Guangzhou

3. Transportation around Guangzhou (air-flight ticket is not included)

4. Dinner at Halal Restaurant in Guangzhou

5. Personal Coaching:

  • Visit to Wholesale MarketsBonus: We’ll personally introduce you the shops we’ve dealt with. You’ll feel comfortable to start buying in bulk and don’t have to wander around on your own. Anyhow, we will give you time to look around and start practicing your negotiation skills to find good deals in the marketplace.
  • Survivor Mode: Finding your ways around Guangzhou using public transport. We’ll show how to get from point A to point B, step by step using public transport. Rest assured, many of our past participants successfully traveled like a pro on Day-2 in Guangzhou, on their own via domestic transportation. It’s a proven technique and once you got it; you’ll realize that it is a million dollar skill.

6. Additional Bonus: We will help you to apply for your visa and booked air-flight tickets without any additional cost.

♦♦♦

Q: Do I need to attend Kursus Borong China: Guangzhou 101 prior to the trip?

A: We strongly encourage keen and highly spirited entrepreneurs to join our half-day course prior to the trip. The reasons are:

1. You can meet us in flesh and can asked as many questions as you like about China

2. You can make an informed decision as to why you should go with us

3. You’ll be mentally and physically prepared and have some mental images of what to expect when you’re there.

4. You’ll be assisted and adviced accordingly on the preparation before going to Guangzhou

5. We’ll help you to budget your first wholesale purchase

6. We’ll show you the products that you can get in Guangzhou (physical products as well as images)

7. We’ll warn you the do’s and dont’s

8. We’ll give the tips and tricks to do business in Guangzhou which you can’t get anywhere in books

9. We’ll show you the sample of fake notes and teach you how to identify it

10. It’s just *RM180 and well worth it

*RM180 is for those registered through our FB Page. WoHoWo Alumni will enjoy a special discount and just pay RM150 for Guangzhou 101.

♦♦♦

Q: How much money can I bring to China?

A: This topic is covered in Guangzhou 101.

♦♦♦

Q: I’m working and my annual leaves are limited. Can I join this trip?

A: This trip is suitable and tailor-made for those who are still working full-time. We understand your constraints as we’re too, facing the same issue. (Except for Tuan Shuaib who are working for GMTC round the clock) For your information, the trip is designed to be just 4 days and 3 nights (or at most 4 days 4 nights) and that includes weekend. You just need to take at least 2 days leave and at most 3 days if you’re within Lembah Klang vicity.

For the benefit of all, many who attended our courses and joining our trip to China have 8-5 job. Their background varies from doctors to engineer, teachers, trainers, pensioners, designers, businessmen/women as well as nasheed singer! Want to know more? Click here.

♦♦♦

Q: I’m looking for a specific product. Can you help me?

A: Yes, we do entertain special enquiry, subjects to T&C. Please contact us for more details.

♦♦♦

Q: I don’t have enough capital to go to China yet. Can I place an order from you?

A: Yes, we do accept orders, subject to T&C. Orders will subject to MOQ, handling charges et al. Please contact us for more details.

♦♦♦

Q: I’m planning to come with my wife, and son and neighbour. Will I get special rate for 4?

A: Yes, please contact us for more details.

♦♦♦

Q: I couldn’t join the course, can you emailed me your notes? (This Q is for real)

A: We’re so sorry to inform you that our slides and notes are for internal circulation i.e. those who attended Guangzhou 101.

♦♦♦

Q: Will I get my deposit back if I decided not to join the trip to Guangzhou?

A: No. Please plan well and read the clause in the form before paying your deposit for both Guangzhou 101 and Guangzhou 102.

♦♦♦

Q: Can I travel to China by Malaysian Airlines (MAS) because I have lots of Enrich Points to redeem?

A: We encourage our participants to travel in the same flight/time with us. However, if we think your schedule fits ours, we may accept your proposal. Please contact us for further discussion.

♦♦♦

Q: May I know the Shipping Company/Freight Forwarding Services that you used?

A: We’re so sorry to inform you that the information is for internal circulation i.e. those who joined Guangzhou 102.

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

Seminar Bisnes Borong China & VietnamPosted on January 2, 2017

Update jadual terbaru program BisnesborongChinaPosted on September 13, 2016

Posted on September 9, 2016

6 Sebab kenapa perlu memborong di YiwuPosted on March 11, 2016

TRIP BORONG GUANGZHOU 102Posted on March 2, 2016

230 Comments

  1. Noraini
    6 years ago

    Salam. I am very intrested to join both 101 and 102. May i know roughly how much i have to pay for both of it?

    Thanks

    Reply

  2. wan robiah
    6 years ago

    saya berminat dengan program ni…dulu dgr2 cerita dr org je…saya nak tanya,kalau saya nak join Guangzhou 101 with my husaband…xde diskaun ke?sbb kalau skpd dr azizan,kalau 2org dpt diskaun RM100…hehehe…bila tarikh kursus ni di kl?

    lg satu,kalau nk ikut trip Guangzhou 102,brape kos total?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Puan,

      Terima kasih di atas komen Puan. Ya kami memang menyediakan diskaun sebanyak RM50 jika menggunakan kupon yang terdapat di dalam NUR dan Pa&Ma. Kami sudah menghantar email kepada Puan. Jika ada apa-apa persoalan lagi, Puan boleh hubungi kami semula. Terima kasih.

      Reply

    • ixora
      6 years ago

      saya membuat pniagaan hiasan dalaman. boleh ke saya ke sana untuk suryey barang 2 corak inggeris dan cadar pengantin. berapa kos flight dan kos keseluruhan. tlg email untuk saya merancang utk ke sana tahun ini. tq

      Reply

      • Admin BBC
        6 years ago

        Assalamualaikum Cik Puan,

        Kami sudah mengemail kepada Cik Puan berkenaan trip ke Guangzhou. Terima kasih.

        Reply

    • Safawati
      1 year ago

      Saya berminat nk menghadiri kursus nh..mcm mana ye..dan brp kos ye untk pergi cna

      Reply

      • khairul
        1 year ago

        Pihak kami akan emailkan detail program.

        Kami suka!

        Reply

  3. amariyon
    6 years ago

    Berapa Kos trip ke GuanZhou~ saya bercadang nak pergi pada bulan mac,2011.

    TQ

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Puan,

      Saya sudah mengemail Puan kos bagi trip Guangzhou 102. Terima kasih.

      Reply

  4. ikra
    6 years ago

    sila emailkan harga all in trip ke guangzhou termasuk dengan tiket flight..

    terima kasih

    Reply

  5. Ikram
    6 years ago

    Salam Tuan,

    Sy & isteri sgt berminat dgn program ini. Cita2 kami utk menjadi usahawan, insyAllah. Semoga mendapat bimbingan dari GMG.

    Mohon emailkan harga all in trip ke guangzhou termasuk dengan tiket flight..

    Terima Kasih

    Reply

  6. izzati
    6 years ago

    salam tuan.. =)

    sila emailkan harga all in trip ke guangzhou termasuk dengan tiket flight..

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Puan,

      Kami sudah mengemail Puan berkenaan harga trip dan tiket. Terima kasih.

      Reply

  7. Atiey
    6 years ago

    Salam..boleh ke emailkan sy kos pergi ke Guangzhou keseluruhannya.Sy bercadang pergi bersama suami. Terima Kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Puan,

      Kami sudah emailkan kepada Puan berkenaan kos ke Guangzhou. Terima kasih.

      Reply

  8. ZUIKAFLY BIN ZAKARIA
    6 years ago

    SILA EMAIL KPD SAYA KESELURUHAN KOS UNTUK SAYA MENYERTAI PROGRAM TUAN KECHINA TERMASUK HARGA TIKET KAPAL TERBANG DAN JIKA ADA KURSUS BERAPA HARI DIPERLUKAN UNTUK MENGHADIRI NYA DAN BERAPA YURANYA TERIMA KASIH

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Email menjawap persoalan Tuan sudah dihantar pagi ini. Terima kasih atas minat Tuan untuk mengetahui Program kami. Salam hormat.

      Reply

  9. shakila
    6 years ago

    salam…

    sy,suami dan beberapa rakan minat utk join kursus dan trip ini…ade diskaun ke kalau sy bw ramai2? emailkan sy harga trip dan tiket ye (semua perbelajaan yg perlu dibyar)..

    tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Tuan berkenaan sebutharga trip ke Guangzhou. Salam hormat.

      Reply

  10. m.jumali bin harun
    6 years ago

    1. Sila emailkan saya kos yang perlu saya bayar mengikuti trip ke guangzhou?
    2. Tidak ada planingkah buat di kota kinabalu, sabah in future?
    TQ 😉

    Reply

  11. shahana
    6 years ago

    tolong email kos trip ke guangzhou utk 2 org.Cadang pergi pd bln Sept 2011

    Reply

  12. arina
    6 years ago

    assalamualaikum..
    boleh emailkan saya total kos ke china serta kos untuk mengikuti kursus yang akan diajurkan

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami baru sahaja mengemail Cik Puan berkenaan program yang kami anjurkan. Semoga bermanfaat. Salam hormat.

      Reply

  13. su
    6 years ago

    tolong email kos ke china dan seminar yg perlu hadir . sekiranye kami pergi satu family berapekah kos yg perlu dibayar 2 dewasa 1 anak 7 thn kembar 3 thn dan baby 1 thn

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah pun mengemail Cik Puan berkenaan program kami.

      Salam hormat.

      Reply

  14. shikin
    6 years ago

    tlg emailkan total cost ke China dan kursus yang terlibat serta tarikh yang available.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami baru sahaja mengemail Cik Puan berkenaan trip Borong China kami. Salam hormat.

      Reply

  15. subhi
    6 years ago

    Salam..boleh emailkan sy kos pergi ke Guangzhou dan tiket flight untuk bulan4 ini untuk 2 orang ye..untuk saya dan isteri..Terima Kasih..

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah pun mengemail Tuan berkenaan program kami.

      Salam hormat.

      Reply

  16. Hida
    6 years ago

    Salam, tolong email kan saya harga kos yang perlu disediakan untuk ke China termasuk harga ticket kapal terbang dan perbelanjaan lain yang perlu disediakan. Tq.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah pun mengemail Cik Puan berkenaan program kami. Terima kasih.

      Reply

  17. MF
    6 years ago

    Salam. Minta dihantar butir-butir terperinci mengenai kos untuk G102 termasuk kos tiket penerbangan. Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Maklumat berkenaan G101 dan G102 sudah pun kami emailkan kepada Tuan. Terima kasih.

      Reply

  18. wanie
    6 years ago

    salam,
    boleh email sy butir-butir terperinci mengenai kos untuk G102 termasuk kos tiket penerbangan utk 2org?. Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah pun mengemail Cik Puan berkenaan program kami.

      Terima kasih.

      Reply

  19. RM
    6 years ago

    Saya dah cousing berminat nak menyertai kurusus – G101 / G102.
    Boleh forward kan fees fro courses and total cost to travel to China. TQ

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Kami sudah mengemail berkenaan kursus ke inbox Tuan/Puan. Salam hormat.

      Reply

  20. mill
    6 years ago

    as’kum tuan..bleh hntrkn saya email berapa jumlah semua kos-kos ke china untuk 2 orang dan kos kursus.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Kami sudah mengemail berkenaan kursus ke inbox Tuan/Puan.

      Salam hormat.

      Reply

  21. Puan Liza
    6 years ago

    Assalam,tolong email kan kos trip ke China,sekiranya saya pergi 2 orang,
    termasuk kos penerbangan sekali.
    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah pun mengemail Cik Puan berkenaan program kami. Terima kasih.

      Reply

  22. rosma
    6 years ago

    akum…saya juga ingin tahu harga semua sekali trip ini dr awal hingga akhir utk 2 org saya n suami..mcm berminatla..nak cuba ..tolong n bimbinglah saya…tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan kos ke China bersama Tim Great Minds. Salam hormat.

      Reply

  23. yusof
    6 years ago

    Salam, tolong email kan saya harga kos yang perlu disediakan untuk ke China termasuk harga ticket kapal terbang dan perbelanjaan lain yang perlu disediakan untuk 2 org…tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah mengemail Tuan perbelanjaan yang diperlukan untuk ke China. Jika ada apa-apa pertanyaan Tuan boleh hubungi kami semula. Terima kasih.

      Reply

  24. Lyn
    6 years ago

    Salam,

    Boleh email kan kos untuk menyertai program ke china ini.
    Tq.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menjawap pertanyaan Cik Puan melalui email. Terima kasih.

      Reply

  25. nizam
    6 years ago

    Salam Tuan..
    saya nizam .. setelah membuka website GMC saya amat berminat untuk menyertai kursus dan trip borong ke china ..
    untuk pengetahuan tuan, saya memang bercita-cita untuk menjadi usahawan, tetapi tiada yang boleh membimbing saya ..
    harap GMC dapat membimbing saya ..
    oleh itu, bolehkah tuan e-mel kan saya harga bagi kursus dan trip ke china untuk 2 orang? dan berapakah anggaran modal untuk memulakan perniagaan borong disana secara kasarnya?
    Sekian terima kasih

    Nizam

    Reply

  26. nizam
    6 years ago

    Maaf tertinggal 1 soalan

    dan bolehkah tuan bagi prosedur selanjutnya jika saya ingin menempah barang memalui syarikat tuan?
    ini kerana modal yang terhad ..

    Sekian, T.Kasih

    Nizam

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah mengemail Tuan berkenaan program yang kami tawarkan. Terima kasih di atas komen Tuan.

      Reply

  27. Sue
    6 years ago

    Salam, tolong email kan saya harga trip ke China dan kos kursus untuk 2 org …tq

    Reply

  28. Dira
    6 years ago

    Assalamualaikum,

    Saya juga ingin mengetahui kos ke Guangzhou melalui program ini, untuk saya dan suami. Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Pihak Tim Great Minds sudah pun mengemail Cik Puan berkenaan kos ke Guangzhou. Terima kasih

      Reply

  29. zul
    6 years ago

    Boleh email kepada saya berkenaan kos ke Guangzou termasuk tiket penerbangan untuk dua orang. Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah pun mengemail Tuan berkenaan kos trip Guangzhou 102. Salam hormat.

      Reply

  30. iman
    6 years ago

    Salam… Saya baru sahaja mulakan perniagaan pakaian kanak-kanak secara kecilan. Boleh tuan emailkan semua kos. Termasuk kursus dan trip guangzhou 102. Dan modal minima untuk memborong.
    Terima Kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kos kursus dan trip borong China sudah kami emailkan kepada Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  31. ibu ketam
    6 years ago

    Boleh emailkan sy bayaran untuk kursus 101 & 102 untuk 2 org.. tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan kos ke China bagi trip borong China yang kami anjurkan.

      Terima kasih.

      Reply

  32. mie
    6 years ago

    saya ingin tahu lebih lanjut mengenai bisnes yg boleh di buat dari Quangzhou dan anggaran modal yg diperlukan dan juga kos trip ke sana.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan potensi bisnes di Guangzhou dan anggaran modal yang diperlukan. Terima kasih.

      Reply

  33. NURUL ILYANI ARIFF
    6 years ago

    Assalamualaikum…
    Tolong email kan saya kos untuk ke China termasuk harga ticket kapal terbang dan perbelanjaan lain yang perlu disediakan untuk 2 org… dan juga jadual trip yg seterusnya… TQ

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan kos ke China bagi trip borong China yang kami anjurkan. tarikh-tarikh untuk Guangzhou 102 boleh didapati di muka hadapan laman web kami.

      Terima kasih.

      Reply

  34. husnie
    6 years ago

    boleh emailkan sy kos utk 101 & 102 bg 2 org or by group, tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan harga bagi Guangzhou 101 dan Guangzhou 102. Terima kasih.

      Reply

  35. mama
    6 years ago

    Sila emelkan kepada saya anggaran modal yang diperlukan dan kos trip ke sana.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail kepada Cik Puan berkenaan modal dan kos trip ke Guangzhou. Terima kasih.

      Reply

  36. kasuma
    6 years ago

    assalam, saya berminat utk menyertai trip ke China, boleh emelkn brape kos nyer ?

    tq…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan kos trip ke Guangzhou. Terima kasih.

      Reply

  37. syahir
    6 years ago

    Sila emelkan kepada saya anggaran modal yang diperlukan dan kos trip ke sana.Tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah mengemail Tuan berkenaan program pagi dan anggaran modal yang diperlukan. Semoga bermanfaat. Salam hormat.

      Reply

  38. syuhada
    6 years ago

    salam..
    tolong emailkan kos untuk trip ke china. Thx

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan trip ke China. Terima kasih.

      Reply

  39. suria
    6 years ago

    Hello,
    Jikalau saya tidak dpt mengikuti trip ke guangzhou cuma mengikuti kursus adakah saya berpeluang membeli brg2an china secara borong.
    Terima kasih

    p/s:
    Kalau trip ker China braper cost yer.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami. Kami sudah emailkan kepada Cik Puan berkenaan program yang kami jalankan. Terima kasih.

      Reply

  40. nor&geng
    6 years ago

    Salam..

    Berminat untuk tahu lanjut berkenaan borong di china, dah lama teringin nak pergi sana!

    Tkasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar maklumat berkenaan program kami ke email Cik Puan. Semoga bermanfaat. Terima kasih.

      Reply

  41. ROSITA
    6 years ago

    Saya bercita-cita utk berniaga tetapi tidak tahu apakah jenis business yg boleh dibuat dari Guangzhou serta berapakah anggaran modalnya?Bolehkah saya dapatkan harga keseluruhan utk kursus dan kos ke China untuk 2 org?TQ.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Pertanyaan Cik Puan sudah kami jawap melalui email. Terima kasih Cik Puan.

      Reply

  42. fadlurr
    6 years ago

    as salam.

    Saya dari sarawak. Mcm mane saya boleh ikut serta ke china dan kursus. Jika masa saya tidak mengizinkan.Boleh kah saya membuat tempahan untuk menbeli barang dari china melalui pihak Encik.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah email Tuan berkenaan kursus di Kuching minggu ini. Salam hormat.

      Reply

  43. shaza
    6 years ago

    Saya dah minat sgt dgn program ni.
    Tolonglah e-mailkan keseluruhan maklumat utk menyertai
    program Tuan.
    Macam mana nak daftar GZ101 & GZ102.
    T. KASIH

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program kami sudah diemailkan kepada Cik Puan. Terima kasih dan salam hormat.

      Reply

  44. Azlynn Razali
    6 years ago

    As salam,

    berminat utk menyertainya, berbesar hati kiranya dapat tuan emailkan kepada saya detail, cara menyertainya serta kos keseluruhan utk kursus dan juga trip ke China

    wasalam

    Reply

  45. aisyah
    6 years ago

    assalamualaikum..
    boleh emailkan saya total kos ke china serta kos untuk mengikuti kursus yang akan dianjurkan

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan. Terima kasih.

      Reply

  46. hana
    6 years ago

    sila maklumkan kepada saya berkenaan Goungzhou 101 dan 102. saya berminat untuk mengetahui dengan segera. kalau boleh ingin menyertai Goungzhou 101 pada 10 april ini. tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan.

      Terima kasih.

      Reply

  47. Adrynna
    6 years ago

    sy berminat nak join 101 dan 102 ini..emelkan kos utk kursus dan trip ke china..dan jadual nya sekali ya..

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah emailkan berkenaan kedua-dua program tersebut. Tarikh ke China seterusnya boleh diperoleh di muka hadapan laman web kami, di sebelah kanan. Jika CIk Puan ada apa-apa persoalan, boleh hubungi kami semula.

      Reply

  48. zana
    6 years ago

    saya ingin tahu lebih lanjut mengenai bisnes yg boleh di buat dari Quangzhou dan anggaran modal yg diperlukan dan juga kos trip ke sana.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan.

      Salam hormat

      Reply

  49. Naim
    6 years ago

    assalam,

    Saya berminat untuk memborong di China. Sejak 6 bulan kebelakangan ini saya telah memborong produk dari China menggunakan agent, tetapi kadang2 produk yang sampai tidak memuaskan hati saya.

    Harap pihak tuan dapat membantu saya.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Tuan Naim, kami sudah mengemail Tuan tentang program yang kami tawarkan. Mudah-mudahan ianya dapat membantu bisnes Tuan, dengan izin Allah. Salam hormat.

      Reply

  50. suri hawa
    6 years ago

    saya dan suami dah lama ingin mengimport barang dari cina tapi tak berani kerana tak tahu caranye, untuk pengetahuan encik ,kami merupakan syarikat yang membekal barang2 pergigian ke klinik2 pergigian kerajaan di malaysia, boleh kah encik bantu? bolehkah jelaskan dengan lebih detail,

    saya juga pernah mejual barang2 keperluan wanita dan menyertai exspo di universiti2/poliklinik disebabkan sibuk dengan bisnes dental dan saingan harga saya cuma tumpukan pada satu bidang.dan saya sgt berminat untuk meneruskan nye semula

    1) bolehkan encik membimbing kami utk mgimport barang dari cina
    2) bearpakah kos keseluruhan trip 101 dan 102 secara detailnye

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  51. Faizislam
    6 years ago

    Salaam Tuan,
    Sila email kan pada saya keseluruhan kos kursus+trip ke sana..syukran.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih di atas komen Tuan. Informasi berkenaan program kami sudah diemail kepada Tuan.

      Salam hormat.

      Reply

  52. ishak
    6 years ago

    Sy ingin tahu kos keseluruhan termasuk yuran dan flight.untuk 2 org, dan brg2 yg telah dibeli disana bagaimanakah untuk dibawa pulang?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih di atas komen Tuan. Informasi berkenaan program kami sudah diemail kepada Tuan. Moga bermanfaat. Salam hormat.

      Reply

  53. olie
    6 years ago

    Salam Puan,

    Saya berminat dgn kursus serta trip ke Guangzhou ni. Boleh emailkan kpd saya berapa kos tiket flight ke sana dan juga brapa modal yg diperlukan utk pembelian di sana..terima kasih…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Info berkenaan kursus borong China dan trip sudah diemailkan kepada Cik Puan.

      Salam hormat dan terima kasih.

      Reply

  54. mrs huzair
    6 years ago

    Sila emelkan kepada saya anggaran modal yang diperlukan dan kos trip ke sana.Tq

    Reply

  55. Siti Norhaidah
    6 years ago

    Aslmkm,

    Saya pun nak tahu anggaran kos keseluruhan Guangzhou 102 agar saya boleh membuat keputusan segera selepas menghadiri 101 pada 10/4 nanti..

    Terima kasih.

    Reply

  56. Honey Star
    6 years ago

    Saya dah minat sgt dgn program ni.
    Tolonglah e-mailkan keseluruhan maklumat utk menyertai
    program Tuan.
    Macam mana nak daftar GZ101 & GZ102.
    T. KASIH

    Reply

  57. noor
    6 years ago

    Salam,

    mengenai kursus yang bakal di adakan d sabah..bilakah tarikhnya dan dimana kursus tersebut d adakan..?sekiranya sya dan 3 org rakan lagi akan mengikuti kursus tersebut adakah kami akan dapat diskaun untuk kursus tersebut….Terima kasih.

    Reply

  58. Anita Md. Yasin
    6 years ago

    A”kum, saya berminat sangat nak join. saya sangat meminati decor untuk Inggeris style. so, boleh tolong emailkan saya kos untuk ke sana untuk seorang ya termasuk pengangkutan, makan minum dan penginapan. kalau boleh saya nak join trip ke sana pada bulan Mei 2011 ini. Bila nak open course untuk peserta di Sabah? TQ

    Reply

  59. fakhrul
    6 years ago

    sila emailkan kepada saya tentative ittenarary, cost juga pocket money (yg dicadangkan- minimum) unt ke guangzhou untuk saya pertimbangkan bagi menyertainya …. terima kasih

    Reply

  60. NICK
    6 years ago

    ENCIK BOLEH TAK EMAIL KPD SAYA KESELURUHAN KOS UNTUK SAYA MENYERTAI PROGRAM TUAN KE CHINA TERMASUK HARGA TIKET KAPAL TERBANG DAN JIKA ADA KURSUS BERAPA HARI DIPERLUKAN UNTUK MENGHADIRI NYA DAN BERAPA YURANNYA .SAYA SANGAT BERMINAT DENGAN PROGRAM INI.

    Reply

  61. shaiful
    6 years ago

    salam saya agar dapat maklumkan kepada saya keseluruhan kos yang perlu saya keluarkan untuk mengikuti rombongan ke china pada awal mei 2011 ini .tq

    Reply

  62. azienurul
    6 years ago

    salam,,

    kami berminat tentang 101 & 102,,,
    boleh kami dapatkan kos untuk ke22 program ni,,
    n boleh update kn kepda kami date untuk program ni..
    tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan dan Cik Puan,

      Terima kasih di atas maklumbalas yang diberikan. Kami sudah menghantar informasi kepada semua berkenaan program kami. Jika ada yang masih belum menerima apa-apa jawapan dari kami, kemungkinan besar Inbox Tuan/Puan sudah penuh. Mohon email kami semula dengan alamat email yang baru. Insya-Allah kami akan memberi respon secepat mungkin. Salam hormat.

      Reply

  63. atie
    6 years ago

    Assalamualaikum tuan,

    Saya juga berminat utk mengetahui ttg harga utk menyertai kursus borong cina..kos semua trip guangzhou 102 utk 2 orang..dan berapa modal awal(cadangan tuan) yang diperlukan utk memulakan perniagaan baju kanak-kanak. Terima Kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih di atas komen yang diberikan. Kami sudah email info berkenaan program kami ke email Cik Puan.

      Reply

  64. Wan
    6 years ago

    Salam,

    Saya berminat utk join Guongzhou 101 & 102. Mohon tuan email kepad saya jadual untuk tahun 2011 dan kos keseluruhan termasuk Tiket pergi/balik, penginapan dan lain-lain. Ini adalah untuk memudahkan saya untuk merancang untuk mengambil cuti. Tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamulaikum Tuan,

      Kami sudah emailkan kepada Tuan berkenaan program Guangzhou 101 dan Guangzhou 102 yang kami anjurkan. Salam hormat.

      Reply

  65. kamalia
    6 years ago

    salam…boleh sy tahu bidang mana yg terbaik n memerlukan kos yang agak minimun (kerana baru berjinak2 dgn bidang keusahawanan)?
    serta mohon berikan kpd saya details kos semua trip guangzhou utk 2 orang..dan berapa modal awal(cadangan tuan) yang diperlukan utk memulakan perniagaan?
    terima kasih

    Reply

  66. azri
    6 years ago

    Assalam… Sy nk tau detail kos trip ke Guangzhou utk 3 org. Adakah senang nk deal n bw masuk brg2 spt spare part hanset n hanset dr china?
    trima kasih..

    Reply

  67. amirul
    6 years ago

    saya menjalankan perniagaan pakaian kanak kanak,dewasa perempuan.saya ingin juga memulakan perniagaan gadget komp.adakah sesuai saya join?berapa kos?dimana kursus akan diadakan?saya tinggal di terengganu..

    Reply

  68. fizi
    6 years ago

    salam, boleh saya tahu kos guangzhou 101 ( x termasuk flight ticket). saya berminat utk join trip 16-20/6/2010.

    tqvm

    fizi

    Reply

  69. shida
    6 years ago

    Assalamualaikum..tuan,

    Sy ingin utk berniaga pakaian kanak-kanak berjenama dan kain ela, tp sy x tahu bagaimn utk mndpt supplier dr china dan vietnam dan x tahu selok-belok ke sana..setelah membaca penulisan di web tuan, sy amat bminat utk mengikuti kursus yg tuan anjurkan dan sy ingin tahu berapakah yuran yg dikenakan utk kursus tersebut serta budget yg perlu sy persiapkn utk ke china dan vietnam termasuk tiket kapal terbang pergi balik, makan minum, penginapan, pengangkutan, penghantaran brg2 dan modal utk memborong brg (atas cadangan tuan).

    TQVM.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Tuan Puan yang dirahmati Allah,

      Alhamdulillah, persoalan Tuan Puan sudah kami jawab melalui email. Jika masih ada apa-apa persoalan, boleh email kami semula. Terima kasih.

      Reply

  70. ira
    6 years ago

    salam…boleh inform dgn saya kos keseluruhan ke ghuangzhou utk 2 org..trima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  71. sauyah
    6 years ago

    Harap dpt emailkan kos keseluruhan untuk mengikut rombongan memborong tuan ke China dan Viatnam, juga pengiraan cukai yang dikenakan utk barangan yang dibeli.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Salam hormat.

      Reply

  72. zura
    6 years ago

    salam tuan .,

    boleh tolong e mail kat saya .. total keseluruhan yg perlu sya bayar ..
    tiket , cukai beli barang , sy berminat nk join 16 – 20/6 ….

    terima kasih .

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Terima kasih.

      Reply

  73. lan
    6 years ago

    Berapa jumlah kos keseluruhan untuk mengikuti rombongan sahaja
    tidak termasuk kursus

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Email berkenaan program sudah kami emailkan ke Inbox Tuan. Terima kasih.

      Reply

      • lan
        6 years ago

        assalamualaikum ,
        saya dah check inbox tapi belum ada message,
        boleh tolong email sekali lagi

        terima kasih

        Reply

        • Admin BBC
          6 years ago

          Assalamualaikum Tuan,

          Email berkenaan program sudah kami email semula ke Inbox Tuan. Terima kasih.

          Reply

  74. aida
    6 years ago

    salam, saya berminat utk mengikuti kursus dan juga trip, any plans nak buat kursus di sebelah utara (penang /kedah)? harap dapat email saya details.tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana bertanya. Buat masa ini kami masih belum ada tarikh untuk mengadakan kursus di bahagian Utara. Doakan semoga Allah melorongkan masa untuk ke sana pula. Kami sudah pun menghantar email kepada Cik Puan berkenaan program yang ditawarkan.

      Sekian, kami suka!

      Reply

  75. kakhas
    6 years ago

    Salam…
    saya berminat untuk melibatkan diri dalam arena ni dgn lebih serius…selama ni dok amik dari orang tengah jer…boleh email detail? Maksud saya the trip, kursus, kos trip ect
    tenQ

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih di atas minat Cik Puan. Kos untuk kursus dan trip sedah pun diemailkan kepada Cik Puan.

      Sekian, kami suka!

      Reply

  76. Azie
    6 years ago

    Assalammualaikum..

    blh tlg email pd saya total kos utk course G101 dan trip G102. dan agak2 brape modal yg saya kena bwk utk memulakan sesuatu perniagaan pakaian dr china?

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Didoakan Cik Puan sentiasa dirahmati Allah. Kami sudah email berkenaan modal cadangan kepada Cik Puan untuk baru memulakan perniagaan borong dari China. Moga bermanfaat.

      Sekian, kami suka!

      Reply

  77. amalina
    6 years ago

    Assalamualaikum.. saya masih lagi belajar tp saya sangat berminat dalam bidang perniagaan terutamanya perniagiaan pakaian..boleh saya tahu berapa modal yang diperlukan sekiranya saya ingin mengikuti trip ke china ini? adakah saya perlu mengikuti apa2 kursus t’lebih dahulu? tq 🙂

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana bertanya. Pihak kami sudah pun mengemail Cik Puan bagi menjawap persoalan tersebut. Moga bermanfaat. Insya-Allah berjaya!

      Reply

  78. Puan Nor
    6 years ago

    salam tuan.. =)

    sila emailkan harga all in trip ke guangzhou termasuk dengan tiket flight..

    terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menguhubungi kami berkenaan tarikh trip ke Guangzhou. Kami sudah emailkan kepada Cik Puan maklumat tersebut. Sekian, kami suka!

      Reply

  79. SITI HARLINA
    6 years ago

    Saya baru mendaftar untuk Guangzhou 101 Ahad ini.
    Saya bercadang untuk mengikuti Guangzhou 102 pada 18-20 Jun bersama suami saya.

    Harap tuan dapat berikan maklumat tentang trip, tiket, perbelanjaan etc.

    Terima Kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami melalui website. Info berkenaan trip sudah diemailkan kepada Cik Puan.

      Sekian, kami suka!

      Reply

  80. Intan
    6 years ago

    Assalamualaikum…saya berminat dengan kursus 102 dan trip 102. saya tidak mempunyai modal yg banyak dn baru hendak memulakan perniagaan. Bolehkah tuan emailkan kepada syya berapakah modal yg diperlukan jika saya hendak mengikuti kursus dan trip ini bersama suami.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami melalui website. Info berkenaan trip dan modal diperlukan sudah diemailkan kepada Cik Puan. Kami suka!

      Reply

  81. Aty
    6 years ago

    Tolong emailkan saya pakej Guangzhou 102..terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami melalui website. Info berkenaan trip sudah diemailkan kepada Cik Puan. Sekian, kami suka!

      Reply

  82. ainu
    6 years ago

    salam, saya bercadang ingin join G101 dan G102. saya dah membuat pembayaran deposit utk kursus G101. tapi belum dapat apa2 respon dari pihak encik./ sila check ye…

    sy juga telah mendaftar utk G102.. harap dapat maklum balas dari pihak tuan. terima kasih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Pendaftaran Cik Puan sudah kami terima. Tahniah diucapkan. Kami juga sudah mengemail Cik Puan berkenaan Guangzhou 102.

      Kami suka!

      Reply

  83. Nurul
    6 years ago

    Saya berminat dgn kursus ini tetapi bagaimanakah caranya jika saya ingin mendapatkan barang tanpa saya ikut serta rombongan ke China? Apakah syarat2nya dan apakah barangan yang boleh dikirim?

    Reply

  84. Azizi
    6 years ago

    Assalamualaikum,

    Saya dan isteri berminat mengikuti program G101 dan G102. Boleh email sy butir-butir terperinci mengenai program tersebut termasuk kos tiket penerbangan utk 2org?. Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Didokan Tuan Azizi dan isteri yang mulia sentiasa berada di dalam perlindungan Allah. Terima kasih di atas minat Tuan. Kami sudah emailkan berkenaan program dan kos kepada Tuan.

      Kami suka!

      Reply

      • Azizi
        6 years ago

        Email dari Tuan Nizar telah saya terima. Terima kasih banyak2. Semoga impian menjadi kenyataan.

        Reply

        • Admin BBC
          6 years ago

          Amin. Doa orang soleh seperti Tuan sangat kami harapkan.

          Reply

  85. azma
    6 years ago

    salam..
    saya baru jumpa web ni dan amat berminat bila baca tentang perniagaan borong d cina ni. boleh tahu kos untuk pergi kesana utk 2 org dan modal yang di perlukan? berapa kursus kena attend sebelum pergi?

    kalau baru nak start berniaga, barang2 apa yg ada disana, boleh bagi contoh? tolong email saya details ok.. thanks

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan Azma yang dirahmati Allah,

      Terima kasih atas pertanyaan Cik Puan, kami sudah mengemail kepada Cik Puan berkenaan program yang kami tawarkan.

      Kami suka!

      Reply

  86. Nor Aizzati
    6 years ago

    SILA EMAIL KPD SAYA KESELURUHAN KOS & MODAL UNTUK SAYA MENYERTAI PROGRAM TUAN KECHINA . BERAPA KOS DIPERLUKAN KALAU NAK PERGI KE CHINA UTK 2 ORANG.

    JIKA ADA KURSUS BERAPA HARI DIPERLUKAN UNTUK MENGHADIRI NYA DAN BERAPA YURANYA

    BOLEH BG DETAILS LENGKAP, BARANG2 YG SESUAI UTK PENIAGA YG BARU BERJINAK2 UTK BERNIAGA..

    TQ

    Reply

  87. Yun
    6 years ago

    Salam nak tanya…
    1. Di mana dan bila kursus ini diadakan..memandangkan saya berada d Sarawak

    2. Berapa kos keseluruhan untuk mengikuti trip ini?

    3. Pihak anda mengatakan sekiaranya tidak cukup capital, boleh place order dgn pihak anda…boleh bagi info lebih lanjut?

    Terima Kasih
    -Ingin melangkah lebih jauh dlm bidang perniagaan

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Cik Puan yang dirahmati Allah, kami sudah pun mengemelkan kepada Cik Puan berkenaan Kursus Borong China yang akan diadakan di Kuching, Sarawak hujung minggu ini. Semoga dapat ketemu di sana. Sekian, kami suka!

      Reply

  88. nizam
    6 years ago

    sila emailkan segala kos yang perlu termasuk kursus. saya dan isteri bercadang ke sana pada disember 2011. TQ

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Ustaz Yusman yang mulia,

      Kami sudah pun emelkan kepada Tuan berkeaan program yang kami jalankan. Kami suka!

      Reply

  89. Jo
    6 years ago

    Tuan,
    sila emelkan yuran serta kos keseluruhan mengikuti kursus & trip ke China & jugak Vietnam.
    Terima kasih.

    Reply

  90. RUDY
    5 years ago

    tolong emelkan saya kos kursus yang patut saya bayar dan kos tambang keseluruhan pergi balik ke sana(malaysia-china)
    dan agak agaknya berapa modal yang perlu saya bawa.?

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah emelkan berkenaan program yang kami jalankan. Kami suka!

      Reply

  91. aishah
    5 years ago

    sya nak tahu cos keseluruhan program utk 2 org dah jadual yang boleh disertai

    Reply

  92. zaki
    5 years ago

    As salam tuan admin, mohon untuk emelkan kos keseluruhan pakej GUANGZHOU 101 & 102 kerana saya benar-benar berminat untuk sertai. Terima kasih.

    Reply

  93. Minah Durai
    5 years ago

    Salam.Boleh x saya sertai program ini sebagai ‘eye opener’ .kalau boleh tolong emel saya apa2yg patut saya ketahui.tq

    Reply

  94. Shikin
    5 years ago

    Salam,

    Sy ingin menyertai kursus in bagi batch oktober atau november..sila email cost kursus..thanks

    Reply

  95. amin
    5 years ago

    berapakah kos permulaan yang sesuai bagi memulakan bisnes dari mula kursus hingga ke china yang mana dapat memberi pulangan berbaloi untuk langkah kedua.

    Reply

  96. Nur M.
    5 years ago

    Asslm. Saya berminat utk join G101 & G102. Harap boleh dpt details pasal 2 program ni.

    Reply

  97. Puan Nita
    5 years ago

    Mohon email kos keseluruhan utk join Guangzhou, Yiwu, & Vietnam 101 & 102 bg 2 org, saya berminat dgn brangan hamper, riben, bunga dan gift basket

    Reply

  98. akim
    5 years ago

    SILA EMAIL KPD SAYA KESELURUHAN KOS & MODAL UNTUK SAYA MENYERTAI PROGRAM TUAN KECHINA . BERAPA KOS DIPERLUKAN KALAU NAK PERGI KE CHINA UTK 2 ORANG.

    JIKA ADA KURSUS BERAPA HARI DIPERLUKAN UNTUK MENGHADIRI NYA DAN BERAPA YURANYA

    BOLEH BG DETAILS LENGKAP, BARANG2 YG SESUAI UTK PENIAGA YG BARU BERJINAK2 UTK BERNIAGA..

    TQ

    Reply

  99. Masnah Matsalleh
    5 years ago

    Bila next trip ke Guangzhou & berapa kos ground package untuk 2 orang?

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Cik Puan Masnah,

      Kami sudah emelkan kepada CIkpuan berkenaan trip ke Guangzhou. Kami suka!

      Reply

  100. Omar
    5 years ago

    Saya berminat utk join Guongzhou 101 & 102. Mohon tuan email kepad saya jadual untuk tahun 2011 dan kos keseluruhan termasuk Tiket pergi/balik, penginapan dan lain-lain. Ini adalah untuk memudahkan saya untuk merancang untuk mengambil cuti. Tq

    Reply

    Reply

  101. Omar
    5 years ago

    Saya berminat utk join Guongzhou 101 & 102. Mohon tuan email kepada saya jadual untuk tahun 2012 dan kos keseluruhan termasuk Tiket pergi/balik, penginapan dan lain-lain. Ini adalah untuk memudahkan saya untuk merancang untuk mengambil cuti. Tq

    Reply

    Reply

  102. fitri
    5 years ago

    salam, saya menjalankan perniagaan peruncitan untuk barangan keperluan baby dan pakaian baby.

    soalan :

    1)saya nak beli sejumlah barangan yang agak banyak, mungkin ianya memerlukan container 20kaki panjang. adakah boleh?
    2) barangan tersebut termasuk,barangan baby dan barangan campuran seperti di kedai hardware. adakah di benarkan?
    3)bagaimana dengan kos?boleh jelaskan segala kos yang terlibat?

    Reply

  103. dewi
    5 years ago

    saya nak tau apa beza utk pembayaran penyertaan..dan berapa pergi ke san.

    Reply

  104. farah
    5 years ago

    puan tlg emailkan swya kos perbelanjaan trmasok hrga tiket dan info ttg 101 dan 102

    Reply

  105. rizalman
    5 years ago

    3) Sekiranya saya telah ke sana dengan tidak membawa modal atau mungkin modal masih belum mencukupi pada masa itu, bolehkah sekiranya saya memilih dan mengambil gambar produk dan meminta pihak tuan menguruskan segala urusan pembelian dihari kemudian.
    Segala kos pembelian barang, cukai, pengangkutan dan bayaran kepada pihak tuan akan saya berikan.(pada masa modal dah ada sikit)

    Terima kasih

    Reply

  106. NorNazrulhuda
    5 years ago

    berapa kos jika ingin mbawa suami n ank?berapa anggaran modal perlu dibawa?

    Reply

  107. shaiful
    5 years ago

    assalam,

    saya berminat untuk mengikuti trip ke guangzhou pada bulan mac 2012,brape harga untk ground package?bolehkah jika saya hanya membayar untk seorang shj tetapi membawa isteri n anak bersama?

    Reply

  108. Noraini
    5 years ago

    Boleh emelkan saya kos trip termasuk tiket ke Guangzhou, juga tarikh2 trip utk tahun 2012?

    Reply

  109. Rais
    5 years ago

    Boleh emailkan total cost kos ground package untuk 1 orang..

    Trip utk January 2013 ada ke??

    Reply

  110. muhammad hazim
    5 years ago

    sy ingin menyertainya..boleh emailkn dekat sy tak bile tarikh nya..n kos nya..ag satu, sy ingin borong pakaian laki dewasa..ada ke??..tq..=)

    Reply

  111. derbe listra
    5 years ago

    salam..saya adalah member baru disini.dan saya mempunyai cita2 untuk memulakan perniagaan secara kecil kecilan..saya rasa trip ini boleh membantu saya.boleh admin email kepada saya senarai trip dari nov 2012 ataupun 2013 dengan kos keseluruhanya sekali…dan apa yg saya perlu buat untuk mengikuti trip ini?terima kasih

    Reply

  112. zarina
    5 years ago

    salam,saya sangat berminat untuk mengikuti lawatan borong ke saigon jun nanti.berapa kos keseluruhannya .bolehe-mail kepada saya.tq

    Reply

  113. SITI JUNAINI
    5 years ago

    Boleh emeilkan saya

    1. kos trip termasuk tiket ke Guangzhou
    2. tarikh2 trip utk tahun 2012
    3. tarikh kursus borong
    Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Terima kasih atas komen yang diberikan.

      Maklumat yang diperlukan sudah kami emel.

      Kami suka!

      Reply

  114. Remey Mohd
    5 years ago

    Salam,
    Berape kos kos untuk menyertai program ke Guangzou? Saya dan isteri sangat berminat untuk turut serta.
    Terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Terima kasih atas komen yang diberikan. Maklumat yang diperlukan sudah kami emel.

      Kami suka!

      Reply

  115. sarifudin
    5 years ago

    boleh pm saya kos utk seorang ke guangzhou china termasuk flight ticket? boleh ke saya bawa isteri dan anak saya bersama semasa guangzhou 102?

    Reply

    • Admin BBC
      5 years ago

      Terima kasih atas komen yang diberikan. Maklumat yang diperlukan sudah kami emel. Kami suka!

      Reply

  116. Bahari
    5 years ago

    Assalamualaikum,

    Tlg email details ( complete ground + filght ) trip guangzhou 102 utk Mei 2012.
    TQ

    Reply

  117. mohamad noor shafie
    5 years ago

    Saya berminat untuk join kursus 3 dlm 1 ni pada 14 April 2012 jd saya nak tanya kalau saya nak daftar 2 org dgn anak saya apakah boleh dapat diskaun harga kursus ini?

    Lagi satu boleh email kat saya jadual perjalanan dan kos diperlukan untuk BBC ke Guangzou pada tahun 2012 ini.

    TK atas maklumat.

    Reply

  118. bie
    5 years ago

    Salam. Saya bercadang nak buka kedai RM2. Berapa kos yang saya perlu keluarkan untuk ikut trip ke china. T.kasih

    Reply

  119. nana
    5 years ago

    Boleh emeilkan saya juga…

    1. kos trip termasuk tiket ke Guangzhou
    2. tarikh2 trip utk tahun 2012
    3. tarikh kursus borong

    Terima kasih.

    Reply

  120. indah melody
    5 years ago

    as salam..saya dan teman saya berminat utk mengikuti program yg dianjurkn..boleh sya tahu berapa jumlah kos keseluruhan utk pergi memborong di guangzhou utk 2 org..tq

    Reply

  121. jafry
    5 years ago

    tlg maklumkan detail kos utk 2 dewasa 1 kanak

    Reply

  122. zaleha
    5 years ago

    Berapa kos trip ke guangzhou with spouse? boleh borong barang terus ke? ada limit tak

    Reply


    • 4 years ago

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan. Kami suka!

      Reply

  123. stephanie david
    4 years ago

    sy sangat minat dalam dunia perniagaan tetapi tidak ada pengalaman dan pengetahuan tentang perniagaan. saya amat berminat untuk meneroka dunia perniagaan dengan tuan. berapa kos untuk ke china jika bersama suami? tq2

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan.

      Kami suka!

      Reply

  124. mohd haidir
    4 years ago

    saya berminat untuk menyertai trip Mac 2013,berapa kos trip untuk saya dan isteri?

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Assalamualaikum Tuan yang di Rahmati Allah SWT,

      Alhamdulillah persoalan tuan telah kami jawab didalam emel yang telah kami titipkan.

      Mohon jasa baik Tuan untuk memeriksa emel tersebut.

      Kami suka!

      Reply

  125. yuskhairy
    4 years ago

    berapa kos ke guangzhou untuk 3 org dewasa.. tolong emailkan harga all in trip termasuk ticket flight..lagi satu, ada limit tak untuk barang yg dibeli? thanks..

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Assalamualaikum Tuan yang di Rahmati Allah SWT,

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan. Kami suka!

      Reply

  126. Diana
    4 years ago

    Salam tuan…

    Tolong email kpd saya butiran berikut:

    1) Total kos G102 utk 2 org dewasa tmasuk tiket flight. Saya bcadang nak ikut trip 15-19 nov 2012. Ada diskaun tak utk 2 org?

    2) Modal anggaran yg mencukupi utk saya borong pakaian?

    Terima kasih

    Reply

  127. Zulfadli
    4 years ago

    Assalamualaikum… Saya Zul dari Perlis berminat untuk join kursus borong barang dari China dan ingin join rombongan ke Guangzhou anjuran pihak tuan. Saya ingin lebih tahu tentang jumlah kos untuk ke menyertai rombongan ke Guangzhou… Sekiranya saya ingin pergi bersama rakan dan ahli keluarga, bagaimana pula dengan kosnya?

    Terima kasih.

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Assalamualaikum Tuan Zul yang budiman,

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan. Mohon jasa baik tuan untuk menelitinya.

      Kami suka!

      Reply

  128. sue aziz
    4 years ago

    assalamualaikum..
    saya berminat untuk menyertai trip.. boleh emelkan kos untuk trip dan detail menyetai borong pakaian di sana.. terima kasih

    Reply

  129. Zulfadli Mohd Saad
    4 years ago

    Tolong emeilkan saya harga trip:

    1. Guangzhou
    2. Saigon
    3. Vietnam
    Terima kasih.

    Reply

  130. abdul kodir saud
    4 years ago

    As salam. Saya berminat untuk mengikuti trip rombongan ke Guangzhou dan minta tuan berikan anggaran kos untuk 2 orang termasuk tiket penerbangan. Saya bercadang untuk menyertai rombongan tuan pada bulan Mac 2013.

    Adakah lebih elok untuk saya mengikuti kursus borong terlebih dahulu dan berapa kosnya serta bila tarikh seterusnya?

    Saya berminat untuk memborong permainan pakaian kanak-kanak serta kain alas meja, sarung kusyen dan langsir. Berapa anggaran modal yang diperlukan untuk permulaan?

    Reply

  131. eliah
    4 years ago

    saya berminat nak menyertai progam borong ke china, nak ty bagai mana dengan visa, sy cadang nk pergi dgn suami but my hsbn use pasport frm outsite country, boleh ke

    Reply

  132. muhd
    4 years ago

    Saya berminat. boleh email pada pada trip utk ke guangzhou

    Reply

  133. Azlan
    4 years ago

    Saya berminat untuk menyertai trip ke guangzhou. Boleh saya tau berapa kos untuk menyertai trip tersebut.

    Terima kasih

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Assalamualaikum tuan yand di Rahmati Allah SWT

      Alhamdulillah emel telah kami hantarkan. Kami suka!

      Reply

  134. kurt
    4 years ago

    tolong email kos utk mengikuti trip rombongan ke china

    Reply

    • admin
      4 years ago

      Alhamdulillah, telah dihantar kepada emel tuan.

      Reply

  135. zulfahmy
    4 years ago

    salam, boleh emailkan saya kos ke guangzhou utk 2 org?

    Reply

  136. Munir Hafizul
    4 years ago

    Saya berminat untuk menyertai trip ke guangzhou. Boleh saya tau berapa kos untuk menyertai trip tersebut

    Reply

  137. noi
    4 years ago

    Sila tolong email kos utk mengikuti trip rombongan ke china

    Reply

  138. zulkifli
    4 years ago

    Assalamualaikum
    Tuan..saya berminat untuk mengikuti kursus panduan memborong diChina.Bila kah kursus itu akan diadakan dan berapa kosnya.Terima kasih.

    Reply

  139. shukri
    4 years ago

    assalamualaikum…saya nak tahu berapa kos borong ke china..ni sbb saya beminat sungguh….terima kasih

    Reply

  140. rosseny
    4 years ago

    assalammualaikum admin…
    saya berada di kora kinabalu sabah ada tak kursus tersebut di sekitar kk?

    sya tidak mempunyai modal yg banyak, boleh tak kalau saya memborong atau berurusa dgn pihak admin secara langsung tanpa peri ke sana.

    Reply

  141. aridz
    4 years ago

    1. saya ingin tahu juga harga semua sekali dari awal hingga akhir untuk trip 102 guanzhou.
    2. saya mahu tahu trip ini adakah pakej kira kepala atau group.
    3. contoh penginapan hotel sekira nya saya pergi seorang adakah kena kongsi bilik atau macam mana.

    Reply

  142. wawa
    4 years ago

    Assalaimualaikum Saya menjual kerongsang secara retail agak sikit keuntungan yang dapat, adakah di china saya boleh dapat kerongsang?thanks

    Reply

  143. wan
    4 years ago

    blh emailkn kos and jadual tuk ke guangzhou trip 2013?

    Reply

  144. kham
    4 years ago

    Salam

    Boleh tahu kos utk joinn trip ghuangzhou ni.

    TQ

    Reply

Post a Reply to shaza

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.