G Minds Group in Pa&Ma Feb2011

January 16, 2011 58 Comments by

Pa&Ma February 2011 is available in the market now! Find out more about us from the article featured in the advertisement booklet.

Grab a copy of Pa&Ma February 2011 and enjoy a saving of RM50 for Guangzhou 101: Kursus Borong China from the coupon inside the magazine. Valid for courses in February till May 2011 and limited to first 20 participants. Not just that, you’ll also receive the exclusive release of our e-book, “Ada Apa Dengan China”!

How to use the coupon?

1. Email us and let us know you’re Pa&Ma readers and have the coupon.

2. We’ll then confirm if you’re eligible to use the coupon.

3. Then, you have to register for our course using the registration form here.

4. Once we receive your deposit of RM50, you’re done!

5. Please bring you coupon on the day of the course as a proof.

If you need further assistant, please contact us. We are more than happy to help you.

If you’re using the discount coupon from NUR, steps to redeem your coupon is similar as above.

We would like to take this opportunity to thank Cik Puan Liza (Pa&Ma Editor) dan Cik Puan Hasnita Sawal for their support and cooperation during the whole adrenalin-rush-process. We are hoping to work closely with Pa&Ma in the future. Best wishes from all of us at Great Minds!

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

WORKSHOP BISNES BORONGPosted on April 21, 2017

Trip Bisnes Borong China | Guangzhou -The Special OnePosted on March 14, 2017

Seminar Bisnes Borong China & VietnamPosted on January 2, 2017

JADUAL PROGRAM BISNES BORONG CHINAPosted on September 13, 2016

Posted on September 9, 2016

54 Comments

  1. juliesafarina @juemell
    6 years ago

    Saya adalah pembaca setia majalah NUR…saya baru sahaja selesai membaca artikel mengenai BBC didalam keluaran NUR Edisi ke 100. sehubungan itu, saya dan suami sgt berminat utk menyertai kursus yg ditawarkan oleh BBC..bolehkah pihak BBC memberikan maklumat yg lebih lanjut seperti pendaftaran kursus dan lain-lain.. sekian, terima kasih.

    Reply

  2. Admin BBC
    6 years ago

    Assalamualaikum Puan,

    Saya sudah mengemail Puan berkenaan Guangzhou 101.

    Terima kasih Puan.

    Reply

  3. Syahirah
    6 years ago

    Salam,

    Boleh saya tahu berapakah kos yang diperlukan untuk saya menyertai trip borong china yang akan datang iaitu pada 2-6 june dan adakah syarat-syarat atau peraturan yang perlu saya patuhi untuk menyertai trip tersebut?

    Sekian terima kasih…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan. Terima kasih.

      Reply

  4. adsman
    6 years ago

    salam.sy nak tna adakah pihak tn telah menrima permohonan sy utk megikuti krusus borong china 5hb /1 /11 ni.tksih

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Penyertaan Tuan sudah diterima. Terima kasih dan jumpa nanti di Guangzhou 101

      Reply

  5. mohd
    6 years ago

    Salam,
    saya nak maklumat lanjut kursus 101 & 102 ,bisnees ke China

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Kami sudah email maklumat lanjut berkenaan G101 dan G102. Terima kasih.

      Reply

  6. Eva
    6 years ago

    Bolehkah anda menghantar maklumat lanjut tentang Guangzhou 101-20 Feb 2011 dan trip Ghuangzhou 102-3 Mac2011..Saya ada kupon Pa n Ma, boleh x saya guna utk kursus 20feb???TQ

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum,

      Kami sudah email Cik Puan. Ya, Cik Puan boleh menggunakan kupon tersebut. Terima kasih.

      Reply

  7. ABDUL SHUKOR
    6 years ago

    adakah barang yang dibeli akan dikenakan cukai kastam dan,duti import?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Saya sudah mengemail jawapan kepada persoalan Tuan. Salam hormat.

      Reply

  8. zaiton
    6 years ago

    ada kah pihak tuan mengadakan kursus ini d penang

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Puan,

      Buat masa ini kami masih belum ada cadangan untuk ke Penang. Insya-Allah jika diizinkan Allah, kami berminat untuk berkongsi dengan sahabat-sahabat di Utara pula tentang Borong ke China. Salam hormat.

      Reply

  9. khairel alias
    6 years ago

    sya ingin menyertai kursus Guangzhou 101 pada 10 Apr. 11 & saya ada kupon majalah NUR… adakah kupon tersebut digunakan?.. bagaimana pula dgn registeration & payment processes? tq

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih di atas komen Tuan. Ya, Tuan boleh menggunakan kupon tersebut. Langkah-langkah untuk mendaftar menggunakan kupon sudah kami gariskan di atas. Jika Tuan memerlukan apa-apa bantuan, Tuan boleh email semula kepada kami.

      Reply

  10. Fadzil
    6 years ago

    Assalamualaikum..Boleh maklumkan kepada saya harga kursus ini dan lawatan ke sna n maklumat yang berkaitan. Saya amat berminat untuk BBC. harap dapat maklumkan. Sekian.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih di atas komen Tuan. Kami sudah mengemail Tuan berkenaan Guangzhou 101 dan Guangzhou 102. Salam hormat.

      Reply

  11. fara
    6 years ago

    hepi coz ada owg tolong teroka cabang ni. org skarang nak buat bisnes senang jer..tak payah susah-susah pikir…thanks God!

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Terima kasih di atas maklumbalas Cik Puan. Kami doakan Cik Puan berjaya dalam setiap apa yang Cik Puan usahakan dan sentiasa mendapat perlindungan Allah.

      Alhamdulillah. Doakan kejayaan buat kami dan semua usahawan Muslim dan moga usaha kecil ini diterima sebagai amal baik di akhirat kelak.

      Reply

  12. Roslida makhtar
    6 years ago

    as salam,
    tuan, boleh saya dapatkan maklumat lanjut berkenanan kursus dan kos keseluruhan untuk sertai rombongan di china. tq.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Puan,

      Kami sudah mengemail Puan berkenaan kursus dan trip yang kami kendalikan. Salam hormat.

      Reply

  13. Azuwa
    6 years ago

    Buat lah kursus Guangzhou 101 di Sabah….

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Insya-Allah jika ada peluang yang sesuai, kami akan ke Sabah! Doakan.

      Reply

  14. mohd shahril
    6 years ago

    Assalammua’laikum,
    saya berminat untuk menyertai bbc,
    boleh tolong emailkan saya detail ttg kos kursus dan trip ke china.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami baru sahaja mengemail Tuan berkenaan Guangzhou 101 dan Guangzhou 102. Semoga bermanfaat. Salam hormat.

      Reply

  15. su
    6 years ago

    tolong emailkan butir kursus dan trip serta berapa kos yg perlu dibayar untuk seminar dan trip

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami baru sahaja mengemail Cik Puan berkenaan trip dan kursus Borong China yang kami kendalikan. Salam hormat.

      Reply

  16. rafezah
    6 years ago

    As Salam

    Boleh saya tahu berapakah kos yang diperlukan untuk saya menyertai trip borong china yang akan datang dan adakah syarat-syarat atau peraturan yang perlu saya patuhi untuk menyertai trip tersebut?

    Sekian terima kasih…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail CIk Puan berkenaan trip kami. Salam hormat.

      Reply

  17. Tina Zahirah
    6 years ago

    Saya nak tau juga tentang trip ke china untuk bulan june

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah memaklumkan Cik Puan melalui email berkenaan trip ke China bagi bulan June dan cara-cara untuk mendaftar. Salam hormat.

      Reply

  18. shahana
    6 years ago

    Kami berminat nak ke Guangzhou 101 pd 10 Apr 2011.Kalu nak pegi 2 org, deposit brp?RM 100 ke? Kalau ada 2 kupon PA & MA ..boleh guna utk 2 org tak?
    10 Apr 2011 hari ahad ker hari sabtu?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan. Terima kasih.

      Reply

  19. nurr faizal
    6 years ago

    bagaimana cara utk mendaftar kursusborong ini dan bagaimana dengan kos penghantaran barangan dr china ke malaysia?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Tuan Faizal, kami sudah email kepada Tuan berkenaan cara-cara mendaftar kursus Guangzhou 101. Kos penghantaran produk akan kami maklumkan kepada Tuan semasa kursus nanti Insya-Allah. Jika Tuan mahukan maklumat lanjut dan segera, Tuan boleh hubungi kami melalui email atau telefon. Salam hormat.

      Reply

  20. zie bakar
    6 years ago

    berminat utk mengetahui lebih lanjut ttg training course di BBC and trip to Guangzhou

    Reply

  21. Dr Sham
    6 years ago

    tlg bg info lengkap ke guangzow, jenis2 bisnes,dan lain2 yang berkaitan ASAP>TK

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah emailkan infor berkenaan program ke Inbox Tuan. Moga bermanfaat. Salam hormat.

      Reply

  22. Norazian Bt Bakar
    6 years ago

    Bagaimana utk saya mnyertai kursus ini. Brp kah yuran pnyertaan nya..

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih di atas maklumbalas Cik Puan. Maklumat berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  23. nadiah
    6 years ago

    salam..saya berminat utk mengikuti kursus ini. boleh berikan harga trip ke sana beserta dgn info2 yg berkaitan? sekian terima kasih

    Reply

  24. sunny
    6 years ago

    Salam hormat.

    Tuan,

    Mohon maklumkan perkara berikut kepada saya:
    1. Tarikh rombongan ke Guangzhou & Saigon yang terdekat.
    2. Harga tiket seorang?
    3. Boleh terus buat pembelian secara pukal semasa rombongan?
    4.Wajibkah saya menghadiri apa-apa kursus sebelum menyertai rombongan tersebut?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Tuan Puan yang dirahmati Allah,

      Alhamdulillah, persoalan Tuan Puan sudah kami jawab melalui email. Jika masih ada apa-apa persoalan, boleh email kami semula. Terima kasih.

      Reply

  25. roslizah
    6 years ago

    salam….
    saya berminat dengan program dan saya ingin mengikuti kursus 23 April bagaimana caranya?

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  26. liza
    6 years ago

    Salam,

    Didoakan semoga tuan berada dalam keberkatan hendaknya,

    Saya dan suami inginkan maklumat lanjut berkaitan trip ini, antaranya:
    1. kos2 yang berkaitan
    2. Tarikh trip terdekat
    3. kursus yang berkaitan dan cara pendaftaran
    4. dan maklumat2 lain yang berkaitan

    tqvm

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Salam hormat.

      Reply

  27. jusnie
    6 years ago

    salam

    Terima kasih atas info yg diberikan cuma saya ada kemusykilan seperrkara iaitu mengenai kursus yg diadakan hanya di semanjung sahaja ka yg pihak tuan buat?ini kerana saya berasal dr sandakan,sabah.
    sekurang-kurangnya jika pihak tuan ada buat dekat kota kinabalu,sabah dptla saya lebih ringan tuk mengikuti nya.saya amat berminat utk mengikuti kursus ini dan dah mula merancang tuk memulakan perniagaan.

    sekian,terima kasih.

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Insya-Allah, kami telah mendapat permintaan untuk mengadakan Kursus di Sabah. Doakan program yang dirancang direalisasikan dengan jayanya insya-Allah. Terima kasih Cik Puan di atas minat untuk bersama Tim Great Minds ke China.

      Reply

  28. Hana
    6 years ago

    Salam ..

    saya juga ingin tahu jika Saya pergi ke guangzhou dan suami dan anak saya juga pergi sebagai peneman adakah kos untuk mereka berdua juga same dgn saya…

    tq…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana bertanya. Kami sudah emailkan jawapan untuk Cik Puan. Salam hormat.

      Reply

  29. norshahida noordin
    6 years ago

    Salam,

    Boleh saya tahu berapakah kos yang diperlukan untuk saya menyertai trip borong china yang akan datang dan adakah syarat-syarat atau peraturan yang perlu saya patuhi untuk menyertai trip tersebut?

    Boleh x saya sertai trip borong ke china ttpi x amik kursus dulu?

    Sekian terima kasih…

    Reply

    • Admin BBC
      6 years ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih di atas maklumbalas Cik Puan. Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan berkenaan Trip Borong China yang kami kendalikan.

      Sekian, kami suka!

      Reply

4 Trackbacks

  1. By January 2011: Guangzhou 101 on January 17, 2011 at 8:51 am

    […] Book your seat now! Get your discount coupon for courses in February til May 2011 from Pa&Ma and NUR, February Edition and enjoy a discount of RM50 from the original fee. More information on how to redeem your discount coupon, click here. […]

  2. By Great Minds Tim di NUR Edisi 100 on January 18, 2011 at 4:30 pm

    […] Cara-cara untuk menggunakan kupon diskaun boleh dibaca di sini. […]

  3. By Guangzhou 101: Kuching, Mac ini on February 10, 2011 at 10:32 am

    […] Cara-cara untuk mendaftar boleh diperoleh di sini. […]

  4. By aspirateur on March 21, 2013 at 2:19 pm

    aspirateur…

    nice homepage…

Post a Reply to norshahida noordin

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.