Bisnes Borong Vietnam!

April 18, 2011 44 Comments by

GiveAway

Assalamualaikum warahmatullah,

Tuan Puan yang dikasihi Allah sekalian, kami di Great Minds sentiasa berdoa agar Tuan Puan berjaya di dalam setiap perkara yang dilakukan dan sentiasa dikelilingi dengan orang-orang soleh dan solehah.

Tuan Puan yang dirahmati Allah,

Kami dengan besar hati mahu melancarkan BBC GiveAway yang pertama khas buat semua, baik Tuan Puan adalah pembaca TGGN, BisnesBorongChina.com, bekas peserta Guangzhou 101 dan Guangzhou 102 serta semua individu hebat di luar sana yang berminat.

GiveAway ini adalah bersempena dengan pelancaran destinasi borong baru iaitu Saigon, Vietnam. Great Minds menawarkan dua lagi program menarik buat usahawan-usahawan Muslim iaitu Saigon 101 dan Saigon 102.

Google Image: Saigon sebuag bandaraya di Selatan Vietnam. Ia juga dikenal sebagai Ho Chi Minh.

Saigon 101: Kursus separuh hari yang diformulasi khas buat usahawan-usahawan yang berminat untuk memborong di Vietnam. Peluang perniagaan yang terdapat di sana, produk-produk yang boleh diborong, proses membawa barang-barang pulang ke Malaysia dari Vietnam dan bermacam-macam lagi akan dikongsi bersama di dalam Saigon 101 ini.

Saigon 102: Program 3D/2N ini disusun khas untuk memahirkan para pemborong untuk bergerak di Bandar Saigon menggunakan kaedah “Survivor Mode”.

Siapakah yang wajib pergi memborong di Vietnam?

1. Peniaga Pakaian Muslimah

2. Peniaga barangan Haji dan Umrah

3. Peniaga Baju Kanak-kanak (perempuan terutamanya)

4. Peniaga Kain Pasang

5. Peniaga Tudung Lycra

6. Mahu menempah pakaian “Own Label” di Vietnam

7. Penjual Pakaian berjenama lelaki/wanita – Over-run Stock/Immitation

Sila layari laman web www.BisnesBorongVietnam.com untuk maklumat lanjut.

Google Image: Salah sebuah Plaza Borong di Vietnam

Hadiah lumayan menanti anda bersempena dengan pelancaran ini.

Google Image

Menangi Ground Pakej Memborong ke Guangzhou dan Saigon serta hadiah-hadiah lain berjumlah RM4000!

Hadiah Utama: 1x Ground Package Guangzhou 102

Kedua: 1x Ground Package Saigon 102


Ketiga: 2x Digital Al-Quran Pen Reader


Keempat: 2x Guangzhou 101: Kursus Borong China + 2x Saigon 101: Kursus Borong Vietnam

Saguhati: 10 hadiah misteri bernilai RM50


Mahu tahu bagaimana anda boleh memenangi hadiah-hadiah menarik ini? Nantikan Majalah NUR keluaran Mei 2011 yang akan berada di pasaran tidak lama lagi. Di sana dinyatakan langkah-langkah yang perlu anda lakukan untuk melayakkan tersenarai sebagai calon-calon untuk memenangi semua hadiah di atas. Di dalam Majalah NUR Mei juga akan disertakan kupon diskaun RM30 bagi program Guangzhou 101 dan Saigon 101. Selain itu, maklumat berkenaan GiveAway akan boleh diperoleh dari Page Rasmi GGC GiveAway di link berikut:

http://bit.ly/BisnesBorongGiveAway

Nantikan pengumuman-pengumuman menarik kami yang akan datang dibawakan khas oleh The Great Guangzhou News! Jangan ketinggalan.

Terima kasih dan salam hormat.

p/s- Trip Borong China: Guangzhou 102 5-9 Mei sudah penuh

p/s/s- Trip Borong China: Guangzhou 102 2-6 Jun sudah penuh

p/s/s/s – Trip Borong China:Guangzhou 102 16-20 Jun ada beberapa kekosongan sahaja.

Daftar sekarang jika tidak mahu melepaskan peluang memborong untuk Jualan Sempena Ramadhan dan Syawal.

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

Bisnes Borong China _ Robongan Politeknik ke GuangzhouRekod TerbaruPosted on October 19, 2013

KKJHEWA Anjur Kursus BorongPosted on September 16, 2012

475473_399356720083065_1163159593_oKursus Borong Kombo di UIA GombakPosted on June 14, 2012

551761_197435423700156_524564651_nKursus Di Ipoh Meriah!Posted on June 13, 2012

photo (5)Panduan Memborong Di Vietnam habis stok!Posted on June 12, 2012

44 Comments

  1. puteri mazlina dahalan
    1300 days ago

    sy berminat utk join trip pd bulan jun

    Reply

    • Admin BBC
      1300 days ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Ya tarikh di bulan Jun masih ada beberapa kekosongan. Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan program ini. Terima kasih.

      Reply

  2. ainul
    1298 days ago

    salam,

    saya pun berminat nk join kursus ni bln jun ni.ada kosong lagi ke?

    Reply

  3. NURUL
    1285 days ago

    As salam.. Saya berminat nak join trip ke china pada bln julai 2011.. ada ke trip pd bln tsebut? utk 2 org…

    Reply

    • Admin BBC
      1284 days ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana bertanya. Buat masa ini, kami merancang tarikh di Bulan Jun sahaja untuk ke Vietnam. Jika Cik Puan berkesempatan boleh turut serta pada tarikh ini. Jika kami buka satu lagi tarikh di bulan Julai, kami akan war-warkan di FB dan website ini, Insya-Allah.

      Reply

  4. zarina
    1279 days ago

    saya pun berminat nak joint.boleh emelkan maklumat tersebut.tq

    Reply

  5. lenny
    1277 days ago

    Sangat menarik web ini. memaparkan info yang berguna. Insyaallah nak join jugak…

    Reply

    • Admin BBC
      1277 days ago

      Cik Puan Lenny yang mulia,

      Terima kasih atas maklumbalas Cik Puan. Kami ada mengemail Cik Puan informasi berkenaan program kami. Moga bermanfaat.

      Kami suka!

      Reply

  6. aza
    1275 days ago

    assalamualaikum,saya amat berminat mengikuti trip ke vietnam untuk mencari pakaian untuk bazar ramadan saya..tolong bagi detail dan harga ke sana

    Reply

    • Admin BBC
      1274 days ago

      Cik Puan Aza yang mulia,

      Tuan Nik sudah mengemail Cik Puan informasi berkenaan program kami. Moga bermanfaat.

      Kami suka!

      Reply

  7. anita
    1275 days ago

    as salam..
    saya nk join jugk trip ni.. mcm mana yer n brape org boleh pergi.
    boleh bg detail. baru nk berjinak2 dgn perniagaan..

    Reply

  8. mayashakina
    1219 days ago

    salam, ada tak jadual baru untuk ke vietnam ? saya berminat & bila lgi ada kursus kat sabah ?

    Reply

    • Admin BBC
      1215 days ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah updet jadual terbaru di laman web BisnesBorongVietnam.com dan emelkan maklumat lanjut berkenaan kursus kami. Kursus di Sabah yang seterusnya ialah 1 Oktober 2011.

      Reply

  9. zuraida
    1168 days ago

    saya berminat unt mengikuti trip borong ke china dalam masa yang terdekat ini..boleh emailkan saya details?

    Reply

  10. nora
    1112 days ago

    sy nak mengikuti kursus trip borong ke saigon untuk akan dtg. please info sy detail. sy br nk mula kan buss. tq

    Reply

  11. ju
    1070 days ago

    Saya nak tahu berapa harga pekej lwtn ni ke vietnam n Ghoungzhou.TQ.

    Reply

    • Admin BBC
      1065 days ago

      Assalamualaikum Tuan/Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Tuan/Puan berkenaan program yang kami jalankan. Kami suka!

      Reply

  12. junita
    1053 days ago

    salam. saya berminat nk join kursus & trip borong vietnam. masih ada kekosongan?

    Reply

  13. faisari
    1051 days ago

    saya berminat untuk trip ke Vietnam.. Survey pakaian baju kurung dan kain pasang.. mohon details. ke email. tq

    Reply

  14. Ruslina
    1047 days ago

    Salam….saya Dan suami berminat utk trip ke Vietnam….mohon detailsnya ye…tq

    Reply

  15. lily
    1043 days ago

    saya nak mengikuti trip kechina utk mengambil jualan borong bulan berapa ada kekosongan pada tahun 2012 ni

    Reply

  16. dewi
    1042 days ago

    -ada jadual tak untuk pergi ke vietnam
    -saya ingin bertanya sekiranya saya masih ada lagi pinjaman ptptn danmasih lagi membayar tiap-tiap bulan..adakah saya boleh mengikuti trip ini.

    Reply

  17. dewi
    1042 days ago

    berapa pendaftaran untuk kursus ke saigon

    Reply

  18. saiful
    1040 days ago

    Salam 1 Malaysia,sy berminat dengan produk kain cotton dan telekung dari Vietnam.Mohon maklumat lanjut ttg program @ pakej yg ditawarkan.TQ

    Reply

  19. Nadia
    1038 days ago

    sy berminat utk trip ke vietnam…please emel me

    Reply

  20. Azie
    1008 days ago

    Tolong email saya quotation trip ke Saigon dan jadual ke sana. Terima Kasih.

    Reply

  21. Juliana
    992 days ago

    Salam. Sila emailkan kos dan tiket ke vietnam. Saya bercdg membawa suami dan 2 anak (seorg 9 tahun dan seorang lg 10 bln.). Tq.

    Reply

    • Admin BBC
      971 days ago

      Terima kasih atas komen yang diberikan.

      Maklumat yang diperlukan sudah kami emel.

      Kami suka!

      Reply

  22. wani
    974 days ago

    Saya berminat utk ke vietnam.Boleh bagi saya maklumat tentang program dan kos pakej kesana.Dan apa jenis barang yang boleh saya borong disana.Saya sekarang telah membuka kedai pakaian wanita, adakah saya boleh dapat disana?

    Reply

  23. ijan
    970 days ago

    berminat nk g borong d vietnam
    bo bg detail
    harge
    pakej
    kilang2 yg dibawa
    kilang jersi gred aaa ade ke kt sane?

    Reply

  24. MOHD ASYRAF B RAWI
    968 days ago

    Saya berminat utk ke vietnam.Boleh bagi saya maklumat tentang program dan kos pakej kesana.Dan apa jenis barang yang boleh saya borong disana.Saya sekarang telah membuka kedai :

    1. Peniaga Pakaian Muslimah

    2. Peniaga Baju Kanak-kanak (perempuan terutamanya)

    3. Peniaga Kain Pasang

    4. Mahu menempah pakaian “Own Label” di Vietnam

    Reply

  25. AZLINA
    950 days ago

    Assalamualaikum wrt…

    -sy berminat untuk mengetahui trip ke vietnam dalam masa terdekat…

    - trip ke vietnam ni ada pergi ke kilang membuat telekung x..
    - Mohon email, harga n program sepanjang berada di sana..ttq

    Reply

  26. izzah
    878 days ago

    assalam.. tolong emailkan details untuk ke china dan vietnam. saya berminat utk memulakan perniagaan borong pakaian. terima kasih.

    Reply

    • jawsasie
      834 days ago

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan. Kami suka!

      Reply

  27. nuruddin
    800 days ago

    bminat utk mengikuti trip ke vietnam. tolong send kat emil detail tril tersebut. tq

    Reply

    • admin
      795 days ago

      Alhamdulillah Tuan Nuruddin yang budiman, emel telah kami titipkan. Kami suka!

      Reply

      • anny
        738 days ago

        berapae pakej untuk keana dan bleh bawa ank2 skali tak … sbb ank x bleh bleh x de saya dan hubby … tp hati saya nk sgt berniaga

        Reply

  28. norish
    716 days ago

    saya baru nak memulakan perniagaan dan berminat untuk ke vietnam dan china. mcm mane ye?

    Reply

    • admin
      691 days ago

      Alhamdulillah emel telah kami titipkan. Mohon periksa. Kami suka!

      Reply

  29. nizam
    582 days ago

    MOHON admin utk emelkan kpd sy utk sy join trip ke vietnam dan utk mendapatkan DVD secepat yg mungkin..
    my emel mohdnizamkl88@gmail.com
    tqvm

    Reply

  30. nisha
    494 days ago

    bole email detail x kat sy. sy berminat. lps raya ada trip x?

    Reply

  31. Fadzli
    485 days ago

    Saya berminat utk ke vietnam.Boleh bagi saya maklumat tentang program dan kos pakej kesana.Dan apa jenis barang yang boleh saya borong disana.Saya sekarang telah membuka kedai :

    1. Peniaga Pakaian Muslimah

    2. Peniaga Baju Kanak-kanak (perempuan terutamanya)

    3. Peniaga Kain Pasang

    4. Mahu menempah pakaian “Own Label” di Vietnam

    Reply

  32. Shuhada Azmi
    479 days ago

    Salam…saya berminat nak join trip ke vietnam. Ada ke waktu terdekat ni ? Tak silap september ada kan?

    Reply

  33. Syafiq
    401 days ago

    Saya sangat berminat dengan program bisnes borong vietnam…boleh beri maklumat lengkap tentang program ni?

    Reply

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.