GMG di SOLUSI OGOS 2011

August 19, 2011 No Comments by

Berita baik buat semua pembaca SOLUSI Ogos 2011, jangan ketinggalan untuk mendapatkan kupon diskaunRM30  Tim Great Minds di dalam Majalah SOLUSI Ogos 2011. Kupon ini sah digunakan untuk kursus-kursus borong anjuran GMG, terkecuali untuk harga promosi Early Birds dan promosi-promosi tertentu.

Terima kasih kepada Telaga Biru Sdn Bhd, yang terutama Tuan Faruq dan juga designer Tuan Hanizal di atas komitmen yang tinggi bagi memastikan lebih ramai lagi di luar sana mengetahui berkenaan program keusahawanan borong yang ditawarkan Tim Great Minds. Kami doakan Allah melimpahkan rezeki yang banyak lagi mendadak kepada Tuan berdua dan seluruh warga kerja Telaga Biru. Kami suka!

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan pakej borong dan kursus usahawan yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

WORKSHOP BISNES BORONGPosted on April 21, 2017

Trip Bisnes Borong China | Guangzhou -The Special OnePosted on March 14, 2017

Seminar Bisnes Borong China & VietnamPosted on January 2, 2017

JADUAL PROGRAM BISNES BORONG CHINAPosted on September 13, 2016

Posted on September 9, 2016

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.