Kursus Di Ipoh Meriah!

June 13, 2012 No Comments by

Tim Great Minds telah dijemput oleh Hanabil Biz Online Centre yang berpusat di Ipoh bagi menjayakan Kursus Borong Kombo 3 dalam 1 Zon Utara. Kursus yang berlangsung pada 18 Mac 2012 adalah yang pertama diadakan di Ipoh.

Seramai 20 orang peserta dari serata negeri di Utara telah melapangkan waktu bagi mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan langkah-langkah memborong di China dan Vietnam. Bakal usahawan borong ini semuanya amat berpuas hati dengan informasi yang diberikan sepanjang satu hari berkursus bersama Tuan Shuaib dan Tuan Nizar.

Sebaik sahaja kursus berakhir, sebahagian peserta telah mengesahkan penyertaan mereka untuk menimba ilmu memborong ke peringkat seterusnya – Survivor Mode di China/Vietnam.

Mengapa mereka memilih Survivor Mode?

Mereka yakin, dengan mengetahui kaedah yang tepat untuk menguruskan diri, pengangkutan dan hotel secara Survivor Mode ini, mereka dapat  meneroka bandar borong Dunia dengan lebih mantap, dan yang paling utama, boleh ke sana semula berkali-kali walaupun tanpa tuan trainer dan tidak tahu berbahasa tempatan.

Ya, kuncinya pada Survivor Mode.

Usahawan borong yang bakal menggegarkan dunia bisnes.

Kusyuk menekuni ilmu borong.

Tuan Nabil selaku Tuan rumah.

Sekian, kami suka!

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus borong Kombo 3 dalam 1 untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China dan Vietnam. Selain itu kami juga menganjurkan Trip memborong ke Guangzhou, Yiwu dan Saigon. Untuk maklumat lanjut berkenaan pakej borong dan kursus usahawan yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di BisnesBorongChina.com dan  BisnesBorongVietnam.com. Dapatkan MANUAL BORONG PERTAMA di Malaysia, ditulis oleh Tim Great Minds – Panduan Memborong Di China melalui pautan berikut.
SEMINAR BORONG CHINA JOHORPosted on August 21, 2018

SEMINAR BISNES BORONG CHINA JUN18Posted on May 31, 2018

TRIP BISNES BORONG CHINA | GUANGZHOU -THE SPECIAL ONEPosted on May 1, 2018

PAKEJ TRIP MEGA SEDEKAD 2018Posted on February 27, 2018

BAGAIMANA NAK KIRA BAJET PERGI KE CHINA?Posted on January 24, 2018

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.