Kursus Usahawan Borong China November: Selesai!

November 14, 2010 No Comments by

Alhamdulillah, kursus pada bulan November telah berlabuh tirai pada hari Sabtu yang lepas. Bermula jam 2.30 dan berakhir sewaktu azan magrib, kesemua 9 peserta memberikan komitmen yang sangat tinggi sepanjang kursus berlangsung.

Kami sangat teruja kerana 2 peserta telah pun membeli tiket ke Guangzhou China sehari selepas kursus berakhir! Tahniah kerana memilih untuk bersama kami dalam trip Borong ke Guangzhou Januari 2011 ini. Insya-Allah kami yakin ia adalah suatu pelaburan yang bermanfaat untuk bisnes Tuan/Puan.

Kepada semua yang hadir, gambar-gambar boleh dilihat di laman FB kami.

Jika ada kemusykilan dan soalan, bolehlah berhubung terus dengan Tuan Nizar atau Tuan Shuaib sendiri untuk mendapatkan penjelasan lanjut.

Kursus Borong China yang bakal diadakan di bulan Disember 2010 (mungkin yang terakhir untuk tahun ini) akan diadakan pada 4 Desember 2010, Sabtu di Wisma Bling Lustre. Berminat? Hubungi kami untuk mendaftar!

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami diĀ sini.

WORKSHOP BISNES BORONGPosted on April 21, 2017

Trip Bisnes Borong China | Guangzhou -The Special OnePosted on March 14, 2017

Seminar Bisnes Borong China & VietnamPosted on January 2, 2017

JADUAL PROGRAM BISNES BORONG CHINAPosted on September 13, 2016

Posted on September 9, 2016

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.