Manual Borong China Laku Keras!

January 4, 2012 No Comments by

Panduan Memborong Di China Dapat Sambutan Hangat di Pasaran

oleh Roziyah Mahamad • 03 Jan 2012 3:40 PM

Ramai sedia maklum, China adalah lubuk barangan yang berkualiti dengan harga yang jauh lebih murah. Di China sendiri disediakan banyak tempat menarik bagi memborong barang dengan harga yang murah sehingga memberi pulangan berganda kepada pembeli.

Buku Panduan Memborong Di China yang baru diterbit di pasaran ini mula mendapat sambutan hangat bagi mereka yang berminat memborong barang-barang menarik dengan harga yang murah di China.

Buku yang baru sahaja diulang cetak ini mendapat sambutan hangat para pemborong dan peminat barang-barang yang murah serta berkualiti. Sehingga kini, buku ini berada di tempat teratas dalam senarai terlaris buku pengurusan dan motivasi PTS.

Buku ini memaparkan panduan secara lengkap dalam membimbing anda bermula di Malaysia. Selain itu, buku ini juga memberi anda tips supaya tidak ditipu, dan cara membawa pulang barangan borong ke Malaysia dengan keuntungan sehingga 600 peratus.

Selain itu, buku lengkap ini juga menyediakan panduan hotel murah, pengangkutan terbaik, teknik tawar-menawar, mencari makanan halal can mengesan penipuan. Segala maklumat yang diperlukan dalam proses memborong barang di China juga dapat diketahui dengan hanya membeli buku yang panas di pasaran ini.

Dapatkan buku terbaik ini di kedai-kedai buku terpilih atau layari www.pts.com.my bagi membeli secara online.

Dipetik dari sumber: www.PTS.com.my

Saya mahu membuat tempahan buku Panduan Memborong Di China sekarang! Klik bagi membuat tempahan.

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus borong Kombo 3 dalam 1 untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China dan Vietnam. Selain itu kami juga menganjurkan trip memborong ke Guangzhou, Yiwu dan Saigon. Untuk maklumat lanjut berkenaan pakej borong dan kursus usahawan yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di BisnesBorongChina.com dan  BisnesBorongVietnam.com. Dapatkan MANUAL BORONG PERTAMA di Malaysia, ditulis oleh Tim Great Minds – Panduan Memborong Di China melalui pautan berikut.
SEMINAR BORONG CHINA JOHORPosted on August 21, 2018

SEMINAR BISNES BORONG CHINA JUN18Posted on May 31, 2018

TRIP BISNES BORONG CHINA | GUANGZHOU -THE SPECIAL ONEPosted on May 1, 2018

PAKEJ TRIP MEGA SEDEKAD 2018Posted on February 27, 2018

BAGAIMANA NAK KIRA BAJET PERGI KE CHINA?Posted on January 24, 2018

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.