Shipment Dari Guangzhou

October 11, 2010 1 Comment by

Alhamdulillah, 11 hari selepas saudagar-saudagar borong berlabuh dari negara China, barang-barang dagangan pun selamat tiba petang Jumaat yang lepas. Semua barang dagangan disimpan rapi di rumah Saudagar Nizar di Wangsa Maju.

Untuk rekod, saudagar yang paling jauh yang tiba dahulu mengambil hasil borongan beliau, tidak lain dan tidak bukan adalah Cikgu Fauzi dari Negeri Sembilan. Seterusnya diikuti dengan Tuan Izzat, Tuan Asri dan Tuan Hisham. Dr Mizam dan Dr Aida, jemput datang minum-minum di rumah kami ya bila berkelapangan 🙂

Syukur tidak terhingga kepada Allah kerana mempermudahkan urusan kargo dan semuanya selamat tiba, lebih awal dari yang dijangkakan. Terima kasih juga buat saudagar-saudagar sekalian, semoga perniagaan semakin kencang dan akan bersama kami lagi ke China pada bukan Disember ini, Insya-Allah.

Tuan Nizar dan Tuan Shuaib sibuk memeriksa barangan yang baru tiba.

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

WORKSHOP BISNES BORONGPosted on April 21, 2017

Trip Bisnes Borong China | Guangzhou -The Special OnePosted on March 14, 2017

Seminar Bisnes Borong China & VietnamPosted on January 2, 2017

JADUAL PROGRAM BISNES BORONG CHINAPosted on September 13, 2016

Posted on September 9, 2016

One Comment

  1. rena
    5 years ago

    macam kita buat pembelian disana nanti, barang tersebut dibawa ke malaysia macam mana
    berminat sangat

    Reply

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.