Acknowledgement

December 28, 2010 No Comments by

Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah Tuhan Sekalian Alam.

Di kesempatan ini, kami ingin merakamkan penghargaan yang tidak terhingga kepada ibu bapa kami (Pn Wan Zaharah, Pn Padzilah, Pn Rahmah dan En Rosli) yang tidak mengenal erti penat, mendoakan kejayaan kami semua.Begitu juga, ahli keluarga, adik beradik, saudara mara yang sentiasa memberikan galakan dan semangat kepada kami. Tidak dilupakan, rakan-rakan seperjuangan yang tidak henti-henti membantu kami, saudara MAM, NANS, KY dan seluruh warga (peserta) Tim Great Minds.

Tiada perkataan yang dapat menggantikan ucapan penghargaan kami. Semoga Allah sahaja yang membalas jasa kalian dengan sebaik-baik balasan.

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami diĀ sini.

SEMINAR BORONG CHINA JOHORPosted on August 21, 2018

SEMINAR BISNES BORONG CHINA JUN18Posted on May 31, 2018

TRIP BISNES BORONG CHINA | GUANGZHOU -THE SPECIAL ONEPosted on May 1, 2018

PAKEJ TRIP MEGA SEDEKAD 2018Posted on February 27, 2018

BAGAIMANA NAK KIRA BAJET PERGI KE CHINA?Posted on January 24, 2018

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.