Mahu memborong di China, tetapi TIDAK TAHU BAGAIMANA?

Kami akan tunjukkan caranya!

Assalamualaikum Tuan-tuan dan Puan-puan,

Kami yakin Tuan/Puan sedang membaca entry ini masih mencari-cari trip yang terbaik untuk memborong ke negara China.

Kami juga yakin pelaburan yang Tuan/Puan akan keluarkan bukannya sedikit. Pasti segala faktor penting akan diambil kira sebelum membuat sesuatu keputusan. Ini adalah pelaburan jangka panjang untuk bisnes Tuan/Puan, ya, sewajarnya Tuan/Puan membuat kajian terperinci dan menyeluruh sebelum membuat langkah nekad ke China

Di sini kami ingin kongsikan mengapa Tuan/Puan perlu ke China bersama kami.

Ya, tidak dinafikan di luar sana ramai yang membuat trip memborong ke negara China. Walaubagaimanapun kami mencipta kelainan dengan memperkenalkan konsep “Survivor Mode”. Setiap usahawan yang dibawa ke China akan diberi “personal coaching” dan tunjuk ajar untuk menggunakan kenderaan awam di Guangzhou untuk pergi ke plaza-plaza borong di sana.

Ini adalah bonus bagi setiap usahawan borong kerana mereka akan lebih berkeyakinan untuk ke China sendirian selepas itu tanpa memerlukan “tour guide” kerana mereka sudah menguasai perkara asas yang paling utama iaitu sistem pengankutan Guangzhou.

Ya, kaedah ini terbukti berkesan kerana ada peserta-peserta kami dari trip yang lepas sudah pun berjaya pergi ke sana semula selepas menerima bimbingan kami dan berjaya! Mereka tidak tahu berbahasa Mandarin/Kantonis dan kini boleh tersenyum puas kerana pelaburan mereka berbaloi, alhamdulillah.

Mahu sertai kami ke China? Daftar sekarang! berikut adalah tarikh-tarikh rombongan ke China pada tahun 2011 dan telah dibuka untuk pendaftaran:

JUNE 2011 : 2/6-6/6

MARCH / APRIL 2011 : 3/3-7/3

JANUARY 2011 : 6/1- 10/1

Kami sangat menggalakkan Tuan/Puan untuk menyertai Kursus Borong China kami, Guangzhou 101 sebelum ke China supaya Tuan/Puan akan lebih yakin dengan servis yang bakal kami berikan di China.

Jika Tuan/Puan tidak berpuas hati dengan kursus kami, kami akan pulangkan semula duit anda, tanpa sebarang persoalan!

Pendaftaran Kursus masih dibuka untuk tarikh 15 Januari 2011, Sabtu bertempat di Wisma Bling Lustre.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendengar sendiri – ada apa dengan China!


Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan program yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

[recent_posts category=”” num=”5″]

Join the Conversation

98 Comments

  1. saya berminat nak turut serta….berapa kosnya…

    saya tipon tadi tak dpt….boleh hubungi saya tak..

    012-2655419 lela

    1. Maaf, kami baru sahaja balik dari Guangzhou semalam. Kami akan hubungi Cik Puan secepat mungkin. Terima kasih!

  2. Program ini sangat bagus dan sangat sesuai untuk mereka yang tidak pernah menjejak kan kaki di guangzhou. Tempat2 yang dicadangkan juga memang tempat memborong.

    Sertai Guangzhou 101 pada Sep 2010, memborong di Guangzhou & Shenzhen pada Oct 2010.

    K.Nizam
    http://www.niezk.com

    1. Terima kasih Tuan di atas komen yang membina! Kami sangat hargainya.

      Kami doakan bisnes Niezk Shop Tuan berkembang maju dan dilimpahkan rezeki yang mencurah-curah. Amin.

      Hingga ketermu lagi dan keep in touch ya!

  3. saya berminat untuk ikut trip . boleh saya dapat more information berkenaan cost dan syarat-syarat menyertai trip.

    tq

  4. salam..sy berminat utk menyertai trip..boleh email sy kos n syarat2 menyertai..n if utk trip yg tdekat ni sy pregnant 6month,boleh ikut ke?with husband

  5. hai, saya dan suami berminat untuk menyertai guangzhou 101 & 102. boleh bg detail dan harga untuk kedua2 kursus? thx

  6. salam, saya berminat untuk menyertai guangzhou 101 & 102. boleh bg detail dan harga untuk kedua2 kursus? thanks

    1. Assalamualaikum Tuan,

      Kami sudah menghantar email maklumbalas tentang pertanyaan Tuan di atas. Terima kasih di atas komen Tuan.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan untuk persoalan di atas. Terima kasih di atas komen yang diberikan. Salam hormat.

  7. Boleh berikan contoh barangan yang boleh didapati di China, Kos untuk trip ke sana, dan maklumat- maklumat yang berkaitan dengan lebih lanjut? TQ.

  8. salam tuan2..

    saya berminat utk menyertai g101 pd march atau april 2011, boleh berikan kos dan alamat tmpat kursus diadakan, sy sudah “LIKE” di fb.

    saya juga berminat untuk menyertai g102, mungkin pd mei 2011 atau june 2011, boleh beri anggaran kasar brape harga termasuk tiket pergi dan balik air asia. terima kasih.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah menghantar email kepada Cik Puan, Terima kasih di atas komen. Salam hormat

  9. Harap dapat maklumkan kepada saya tentang prospek kursus , kos kursus dan lawatan ke sana dan produk yang terdapat di sana.T kasih.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Saya sudah menghantar email kepada Cik Puan berkenaan Trip ke China. Terima kasih.

  10. as slm.. sya gembira ketemu web ini, rsenya tulus n baik utk semua, boleh admin email sya quot atau pakej & kosnya? t.kaseh.. 😉

    1. Waalaikumsalam Tuan,

      Terima kasih di atas email dan komen Tuan. Kami sudah membalasnya melalui email. Insya-Allah kami akan cuba menghubungi Tuan. Salam hormat.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami baru sahaja mengemail Cik Puan berkenaan trip Borong China kami. Salam hormat.

  11. saya ingin tau kos untuk G102 untuk seorang dan boleh kah saya membuat tempahan untuk bulan jun sekarangm,masih ade kekosongan tempat?

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah memaklumkan Cik Puan melalui email berkenaan trip ke China bagi bulan June dan cara-cara untuk mendaftar. Salam hormat.

  12. saya berminat nk tahu,ada tak kursus 101 pada 19 mac 2011.

    berapa kos ke guangzhou 5 hari 4 mlm.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan kekosongan untuk tarikh kursus tersebut. Terima kasih.

  13. Saya berminat untuk menyertai rombongan Jun/2011. Boleh beri maklumat lanjut (kos rombongan, modal min. yg diperlukan dll)

    1. Assalamualaikum Tuan,

      Email berkenaan program kami dan kos keseluruhan sudah diemail kepada Tuan. Terima kasih.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Info berkenaan program sudah kami email kepada Cik Puan. Terima kasih.

  14. assalamualaikum,

    Saya berminat untuk menyertai rombongan ni. Boleh beri maklumat lanjut menegenai kos rombongan, modal min. yg diperlukan dll

    thanks

    1. Assalamualaikum,

      Terima kasih di atas komen Cik Puan. Info berkenaan trip Borong China serta Kursus Borong China yanjg kami kendalikan sudah pun dihantar ke email Cik Puan. Moga membantu Cik Puan. Salam hormat.

  15. Salam,

    Sy berminat untuk menyertai trip borong ke china, mohon maklumat detail mengenai rombongan, kursus, kos dll yang diperlukan. Tq.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih di atas komen yang diberikan. Kami sudah email info berkenaan program kami ke email Cik Puan.

  16. saya tidak mempunyai modal yg banyak.. sekadar rm10k je.. cukup/berbaloi ke untuk memborong di china..?

    1. Assalamualaikum Tuan,

      Tuan Hanafi yang dikasihi Allah, kami doakan Tuan dilimpahi rahmat Allah selalu. Tuan, modal permulaan sebanyak RM10,000 adalah lebih daripada mencukupi. Email perkenaan program yang Great Minds anjurkan sudah dihantar ke email Tuan.

      Salam hormat.

  17. Adakah kursus di sekitar kawasan seberang perai utara pulau pinang. Jika kursus di KL sahaja ianya akan menjadi kekangan bagi orang utara dari segi faktor masa dan tempat.

    1. Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih di atas maklumbalas Tuan. Buat masa ini masih belum ada perancangan untuk dibuat di Utara. Doa orang soleh seperti Tuan sangat kami harapkan. Moga Allah permudahkan urusan untuk kami menjelajah Utara pula. Salam hormat.

  18. Saya berminat utk kesana. Cuma nak tanya kalau saya kesana utk pertama kali sekadar survey saja dulu boleh ke? Sbbnya masih belum decided hendak berniaga barang apa lagi.Disana bolehkah kita membeli dgn kuantiti yg sedkit misalnya utk pakai sendiri. Sila email kpd saya kos utk kesana. Terima kasih

  19. salam…
    saya berminat utk ikut trip borong ke china pd bln jun 2011.
    tolong bg maklumat serta kos yg perlu dikeluarkan. tq

    1. Tuan Puan yang dirahmati Allah,

      Alhamdulillah, persoalan Tuan Puan sudah kami jawab melalui email. Jika masih ada apa-apa persoalan, boleh email kami semula. Terima kasih.

  20. Salam…Ada x trip untuk 10/5 hgga 13 may 2011…Bos saya akan terlibat dgn seminar di beijing pada 6-9 mei nanti..Jadi dia berminat untuk memborong barang di guangzhou….boleh x email info berkenaan kepada saya…

    terima kasih

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Terima kasih.

  21. salam..saya berminat untuk mengikuti trip ke beijing atau vietnam….so mcm mane mengikutinye…first sekali nak tanya..tambang ke sane mahal x?tq

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan.

      Salam hormat.

  22. salam,

    saya berminat untuk ikut trip . boleh saya dapat more information berkenaan cost dan syarat-syarat menyertai trip.

    terima kasih

  23. assalammualaikum. bole sya tau brape kos yg tuan kena kan utk kursus ke guangzhou? mcm mn pula dgn kos ke sana dgn pihak tuan.?

  24. salam
    saya amat berminat nk ikut trip nie,bole berikan detail tentang semua kos pejlnan dan,barangan.

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Email berkenaan program sudah dihantar kepada Cik Puan. Salam hormat.

  25. Salam,

    Saya berminat,tolong berikan detail dan maklumat serta kos untuk kedua dua sekali 101 and 102.

    Sekian

    1. Assalamualaikum Tuan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami. Maklumat berkenaan program yang kami jalankan sudahpun diemail kepada Tuan. Sekian, kami suka!

  26. assalamualaikum,saya memang berminat sgt utk menyertai kursus orong ini cuma hari tu terlepas peluang kerana komitmen lain..kalau boleh,boleh x bg anggaran kos utk seorang pergi ke guangzhou dan anggaran budget yg d perlukan.kursus sesi june ni d kuching hope dpt join.interested sgt,hope pihak admin dpt bg reply my comment.terima kasih

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih kerana menghubungi kami melalui website. Info berkenaan trip sudah diemailkan kepada Cik Puan. Sekian, kami suka!

  27. salam
    blh x email pd sy info mngenai trip ni tmasuk tmpat lwtan serta kos utk sertai trip ni.time kasih

    1. Tuan Azmir yang mulia,

      Kami sudah mengemail Tuan berkenaan program yang kami tawarkan. Kami teruja untuk menjadi konsultan Tuan di China. Sekian, kami suka!

  28. I berminat nak join business dan trip to china….berapa agak agak kos utk trip tersebut…

  29. Salam, saya amat berminat untuk menyertai kursus ini. Boleh saya tahu anggaran total kos untuk ke China?

    1. Assalamualaikum Tuan Ahmad,

      Terima kasih kerana bertanya. Kami sudah emelkan kepada tuan maklumat lengkap berkenaan program kami. Kami suka!

    1. Assalamualaikum Cik Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Cik Puan berkenaan kos memborong di sana. Jika ada apa-apa persoalan lanjut, bolehlah Cik Puan emel kami semula. Kami suka!

  30. salam bisnes,….
    saya masih muda…. 18 tahun…..dan berminat…
    harap dapat berikan sedikit details dan panduan….
    tahniah dan terima kasih…… =)

  31. Saya sangat berminat untuk menyertai trip memborong ke China. Sekiranya pihak BBC ada menganjurkan lagi trip ke China pada tahun 2012, harap mendapat maklumat selanjutnya. Fokus saya adalah pada aksesori kristal (gred AAA) dan swarovski. Harap mendapat maklum balas dari pihak BBC.

  32. salam,
    saya berminat untuk menyertai trip ke china, boleh saya tau bajet untuk tambang dang penginapan di sana dan modal yang berbaloi untuk saya membeli disana.. (saya berminat untuk pakaian kanak-kanak) tq

  33. Assalam,

    Saya berminat untuk menyertai kursus Guangzhou 101 & 102, juga berminat untuk mengikuti trip ke China. Harap dapat email maklumat dan detail secepat mungkin.

    Terima Kasih

    1. Assalamualaikum Tuan/Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Tuan/Puan berkenaan program yang kami jalankan. Kami suka!

    1. Assalamualaikum Tuan/Puan,

      Kami sudah emelkan kepada Tuan/Puan berkenaan program yang kami jalankan.

      Kami suka!

  34. Hai saya berminat untuk menyertai rombongan ke china… Boleh tak saya tahu kosnya berape…. Dan bila tarikh seterusnya

    1. Assalamualaikum warahmatullah,

      Terima kasih atas respon yang diberikan. Emel berkenaan trip sudah pun dihantar kepada cikpuan. Didoakan semoga perancangan kita diberkati dan dirahmati Allah. Kami suka!

  35. Hai saya berminat untuk menyertai rombongan ke china… Boleh tak saya tahu kosnya berape…. Dan bila tarikh seterusnya

  36. Assalamualaikum,

    Saya berada di Sabah. Berminat untuk menyertai rombongan ni. Boleh beri maklumat lanjut menegenai kos rombongan, modal min. yg diperlukan dan lain-lain yang berkenaan.

    Tq~

    1. Assalamualaikum warahmatullah,

      Terima kasih atas respon yang diberikan. Emel berkenaan trip sudah pun dihantar kepada cikpuan. Didoakan semoga perancangan kita diberkati dan dirahmati Allah.
      Kami suka!

  37. Hai saya berminat untuk menyertai rombongan ke china… Boleh tak saya tahu kosnya berape…. Dan bila tarikh seterusnya

    Boleh beri maklumat lanjut mengenai kos rombongan, modal min. yg diperlukan dan lain-lain yang berkenaan.

  38. assalamualaikum,saya memang berminat sgt utk menyertai kursus orong ini .kalau boleh,boleh x bg anggaran kos utk seorang pergi ke guangzhou dan anggaran budget yg d perlukan.kursus sesi d kuching hope ada disini .interested sgt,hope pihak admin dpt bg reply my comment.terima kasih

    Reply

  39. Assalamualaikum…saya berminat nak turut serta tapi masa yang dijadualkan tak sesuai untuk saya. Macammana ek? Kalau tak ikut rombongan possible ke?

  40. Saya terlepas kursus di UIAM semalam… ada kursus lg x sebelum ke guangzhou n saya tgk kt blog, date 20-24 disember 2012 dah ubah tarikh lain ke……..

    1. Kursus seterusnya adalah pada 24 November 2012 di UIA Gombak. Tarikh trip ke Guangzhou adalah pada 20-24hb Disember. InsyaAllah tarikh-tarikh trip kami tidak akan diubah.

      Kami suka!

  41. Harap boleh email sy mengenai kos kursus, average modal yg diperlukan dan semua-semua lah. Sy nak tau dulu samada saya mampu atau tidak utk menjadi pemborong ni. TK

  42. Assaamualaikum wbt,
    saya telah pun menghadiri kursus borong china anjuran Great Mind Training anjurkan dan merupakan peserta bagi kursus pertama kali yang telah dijalankan di condotel Kinabalu dahulu.

    Teringin sangat mengikuti trip ke China dalam kesempatan cuti sekolah ini. Harap pihak tuan dapat bagi info tentang keperluan yang saya perlu sediakan seperti pasport, visa dan sebagainya untuk menyertai trip disember 2012.

    Terima kasih

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *