GMG di SOLUSI OGOS 2011

August 19, 2011 No Comments by

Berita baik buat semua pembaca SOLUSI Ogos 2011, jangan ketinggalan untuk mendapatkan kupon diskaunRM30  Tim Great Minds di dalam Majalah SOLUSI Ogos 2011. Kupon ini sah digunakan untuk kursus-kursus borong anjuran GMG, terkecuali untuk harga promosi Early Birds dan promosi-promosi tertentu.

Terima kasih kepada Telaga Biru Sdn Bhd, yang terutama Tuan Faruq dan juga designer Tuan Hanizal di atas komitmen yang tinggi bagi memastikan lebih ramai lagi di luar sana mengetahui berkenaan program keusahawanan borong yang ditawarkan Tim Great Minds. Kami doakan Allah melimpahkan rezeki yang banyak lagi mendadak kepada Tuan berdua dan seluruh warga kerja Telaga Biru. Kami suka!

Siapakah Great Minds Group?

Kami adalah syarikat latihan dan perundingan keusahawanan yang menawarkan kursus Guangzhou 101 iaitu Kursus Borong China khas untuk para usahawan yang berminat untuk memborong barangan terus dari negara China. Selain itu kami juga menganjurkan Trip Borong China atau dikenali sebagai Guangzhou 102. Untuk maklumat lanjut berkenaan pakej borong dan kursus usahawan yang kami tawarkan, sila layari laman web kami di sini.

SEMINAR BORONG CHINA JOHORPosted on August 21, 2018

SEMINAR BISNES BORONG CHINA JUN18Posted on May 31, 2018

TRIP BISNES BORONG CHINA | GUANGZHOU -THE SPECIAL ONEPosted on May 1, 2018

PAKEJ TRIP MEGA SEDEKAD 2018Posted on February 27, 2018

BAGAIMANA NAK KIRA BAJET PERGI KE CHINA?Posted on January 24, 2018

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  1.